O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rina,na protestu je bilo malo ljudi.
znachi po svim forumima ima ljubitelja koliko hoces a kada je neki protest oni u zemlju propadnu...(ne mislim na tebe nego na one koji sve najbolje znaju i non stop nam govore sta kako treba da se uradi i oni uvek najvise rade za zivotinje,itd.)
ali dobro....
mnogo mi je drago sto sam upoznala mili i njenog klinca :)
mislim da dok svi ljubitelji zivotinja ne budu izasli na ulice,nista se nece promeniti...
neki su nam se chudili,neki su nas podrzavali a neki se i smejali...
da ste videli samo decu tih cirkuzanata....imaju podlive i rane po vratu i rukama,ogrebotine po nogama....
pitam se kada su im deca takva,kakve su zivotinje....
nije mi jasno od chega su deci takvi vratovi,uzas.

mico sledeci put sibni svima pp, ja nisam ni videla sta se zbiva, samo sam i to prekasno, videla da zoves rinu na neki protest... ***...

nisam ni ja videla nista sto ma veze sa [rotestom,tek sam sinoc procitala na ovoj temi i videla prilog na vestima :(
ok,ne bih juce mogla da stignem,ali sledeci put bi mi bilo drago da budem tamo negde,a ako se sazna na vreme lakse je organizovati se i inaci vremena..
slazem se sa alal,mico ti bi kao jedna velika devojka trebala da nam posaljes svima pp : )

eee,pa ne zderem ja kukuruz pred kamerom....pffff
a bila sam na tv-u kratko,drzim neki plakat zatvorite cirkuse sa zivotinjama.....
i tako....
sreca nisu snimili kada me neki lik nosio na ramenima i tako smo delili flajere protiv cirkusa :rumenko:
bila sam ubedjena da cu pasti na glavu i poginuti....:lol:

Izvinjavam se sto upadam u pricu ali mi treba savet, opet se pojavio onaj pas o kome sam pisala a ovog puta nema ni ogrlicu.Ona pas sto je usao mom bratu u dvoriste i posle 5 dana je devojka dosla po njega,a meni rekla da on tako ode ali da se obicno vrati.
Jedan klinja je rekao da ce ga voditi kod babe a ja mu rekla da je to kradja jer zna ciji je pas, i jos je meni rekao.Da li da im posaljem inspekciju ili sta da radim?!!!

Ma zovi inspekciju, ko je Hebe!!!!!!!
Koza, tako je bila jedna u kraju kod mene sa slicnim (ako ne i gorim) navikama da pusta psa, i kad su ga mucenog napali ovi nasi ulicni onda je bila prva da se buni ........Kreten....

ja sam shvatila da nekim ljudima niti mozes pomoci, sem ako sve ne uradis sam, niti objasniti neke stvari i na kraju jos ispadnes grbav :confused:-vezano za udomljavanje... ko je cuo pricu cuo...
necu vise nista ni da zapocinjem ako sama ne mogu i da zavrsim...

jos mi se vrati prica iza ledja...

ja sam shvatila da nekim ljudima niti mozes pomoci, sem ako sve ne uradis sam, niti objasniti neke stvari i na kraju jos ispadnes grbav :confused:-vezano za udomljavanje... ko je cuo pricu cuo...
necu vise nista ni da zapocinjem ako sama ne mogu i da zavrsim...

jos mi se vrati prica iza ledja...

Šta je bilo sa štenetom? Nisam u toku, šta je na kraju odlučeno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back