O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i ja da se javim....:roll:
Sta da kazem a da ne zaplacem.Izgleda da nam je ljubiMAC ustvari lubiMKA :eek::eek::eek:( GDE SI TI GLEDALA MILI:dash::dash::dash:) i da je usla u teranje, evo mi ga Doda se osusio mucenik od njenog mirisa....poludeo....:sad2::sad2::sad2:..To samo pas voleti moze!!!!!!:dash:
Pomagajte i usvojite je!!!!!!!

Јао, стварно нисам приметила!:dash: Ево, размишљам да одем чак до Ниша да нађем тог гмаза који га је шутнуо .... и да га тужим што је нама увалио "пацку":nono:

Tja, uobičajena ulična mešavina:malo balkanca, malo trobojca, primese neke lupoidne rase, možda NO, mada samo u tragovima, malo se i neki šnaucer otrgao kontroli, prepoznajem čak i neke sličnosti sa mojim Gizmom, ali bih po karakteru rekla najpre da su izraženi jaki geni onoga što seljaci jedni drugima uvaljuju kao "čistokrvnog lovačkog kera", onog što lovi po kokošinjcu!

MA ZMAJ!!!!!!! Stas bi drugo!!!!!:dash:

Original postavio ria&tuborg
Evo i ja da se javim....
Sta da kazem a da ne zaplacem.Izgleda da nam je ljubiMAC ustvari lubiMKA ( GDE SI TI GLEDALA MILI) i da je usla u teranje, evo mi ga Doda se osusio mucenik od njenog mirisa....poludeo......To samo pas voleti moze!!!!!!
Pomagajte i usvojite je!!!!!!!
:think::think:ma šta sam ja to propustla:worth:
Ria preživeli smo mi to pre dva meseca sa Bajom i Donom. Već sam apsolvirala na temu bem ti jjjjjebanje ću mrem od sex, preživeli smo (čak sam i temu na tu situaciju pokrenula i dobila korisne savete, valjda se zvala teranje ili sl.) mada Baja još od tada vuče manjak kg. Ubi ga nejebica:dash::dash:

:rotf: Donamileva i Krisb se ubiše tražeći sliku i propuštajući poentu! Da je pas, dosad bi bio udomljen na temi za to! Kako malo da vam pojasnimo koji je "ljubimac" u pitanju? Da li smemo? Ma mislim da se pažljivim čitanjem postova da naslutiti, mi smo popadali od smeha...

xux,covece mislim da me je vec uhvatila predprijemna groznica ili tako nesto,pa me sad i nema ovde t
ako cesto....ux ali vec 19 u podne ima da sednem za komp i pregledam sve nove teme i porukice...
I tema vam je suuuper,bas nam je ovako nesto trebalo....

E pa ljudi cisto sumnjam da cu dolaziti do 18 i 19 pa vas molim da mi pozelite srecu i drzite palceve

pozzzz

:rotf: Donamileva i Krisb se ubiše tražeći sliku i propuštajući poentu! Da je pas, dosad bi bio udomljen na temi za to! Kako malo da vam pojasnimo koji je "ljubimac" u pitanju? Da li smemo? Ma mislim da se pažljivim čitanjem postova da naslutiti, mi smo popadali od smeha...

Ma pojasnile su mi Mili i Ria. Kad slabo kapiram. Propustila sam sliku :dash: Al sad znam o cemu je rec :rotf:

За оне који су заинтересовани за изгубљену љубимку ... шаљем фотку на ПП! Упозоравам да љубимка није екстеријерно поткована, али се надамо да ће се неко сажалити на њу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back