Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
koji su debili.......
mislim na moje komshije
mislim na moje komshije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja mislila stvarno.hahahahah
mozes sa nama ako hoces....ako nas neka zivuljka napadne,mi poturimo tebe i dok se ti sa njom batrgash,mi pobegnemo...hihihi

Kod mene u selu postoji neka kako da je nazovem, prica, da kad ubijes zmiju ispred svoje kuce ili u dvoristu sta ja znam umire neko iz porodice,to se smatra kao da je zmija od nekog clana porodice valjda (predstavlja tog clana ,kako da kazem vec), nemam pojma .... Bas sam cuo skoro(pre god- dve) da je moja komsinjica (oko 35 god je imala , nije klinka)ubila zmiju i nakon sta ja znam ned-dve-tri umro joj deda(ili ujak nesto,nisam siguran),posebno sam zapamtio po tome sto je malo nakon toga deda pronasao zmiju u nasem dvoristu i nije hteo da je ubije stavio je u kantu ili u flasu neku i odveo u baru....ocigledno je bila manja zmija cim je stala u flasu
Kod mene u selu postoji neka kako da je nazovem, prica, da kad ubijes zmiju ispred svoje kuce ili u dvoristu sta ja znam umire neko iz porodice,to se smatra kao da je zmija od nekog clana porodice valjda (predstavlja tog clana ,kako da kazem vec), nemam pojma .... Bas sam cuo skoro(pre god- dve) da je moja komsinjica (oko 35 god je imala , nije klinka)ubila zmiju i nakon sta ja znam ned-dve-tri umro joj deda(ili ujak nesto,nisam siguran),posebno sam zapamtio po tome sto je malo nakon toga deda pronasao zmiju u nasem dvoristu i nije hteo da je ubije stavio je u kantu ili u flasu neku i odveo u baru....ocigledno je bila manja zmija cim je stala u flasu
).....on redovno ubija sharke i poskoke na tari....jadne....mozda prestane ako mu kazem...

to su valjda kucocuvarke one kao zive ispod kuce i njih ne smes da ubijas.....ako ih kao ne diras nece ni one tebe...

Moguce , ne znam ...A kod moje tetke je usla zmija u kucu,kako -ne znam ....Ocigledno su bila vrata otvorena...bem ti , kako sada imam dobro secanje ,a da me pitas sta sam jeo pre 3 dana ne bih znao da kazem![]()

e kod mog burazera na vozdovcu....sine,pacovi ko pola praseta.... i onako stanu ukipe se i bulje u tebe onim buljavim ochima....![]()
Jednom je meni pacov pojeo sve novookocene zeceve ..bas sve ...a jednom mi je jedna ptica(ona sto krade male pilice, ne znam kako se zove) uzela mi je ili ubila/pojela sve stence sto je okotila kera pre oko 3-4-5 godina nemam pojma

e kod mog burazera na vozdovcu....sine,pacovi ko pola praseta.... i onako stanu ukipe se i bulje u tebe onim buljavim ochima....![]()
A koju muziku slusate inace?

svakavu....ne volim bas preterano rock i tu vrstu zike ali ima dobrih pesama.....inace sve sto se pusta po zurkama i kaficima....![]()
F*ck a kad se kruni kukuruz i pocnu pacovi i misevi da jure po ambaru , brrr, ja sam u stanju da skocim iz ambara dole (visok oko 2m)..i jos kad vidis one male miseve sto nemaju ni dlake na sebi, brrr,da povratis ...em gadni em se plasim...

Ja vec par dana ludim za pesmom Ljubi me i nista ne pitaj , prepeva Dzenan
Sta bre par dana , par nedelja
Jednom je meni pacov pojeo sve novookocene zeceve ..bas sve ...a jednom mi je jedna ptica(ona sto krade male pilice, ne znam kako se zove) uzela mi je ili ubila/pojela sve stence sto je okotila kera pre oko 3-4-5 godina nemam pojma
ja imao kerusu koja je nekom verovatno pobegla i ja kad bih isao sa drustvom na pecanje ona bi isla sa nama i mi pecamo a ona kopa rupu mi ne obracamo paznju kad samo vidis pocne da se kolje sa pacovomubrzo ga ubila u ostavila...i onda drugi dan kad smo isli s njom ona ret iskopala rupu pojela sve miseve u njoj a bilo je i tih malih i celavih
![]()
,isto je bila ekstra ekstra kera ali mi je umrla , imala sta ja znam oko 12-13 godina,nesto je dobila pa su joj ispala creva , i neko se vreme mucila tako jedno mesec dana(lupam) i onda je odjednom nestala , sad ne znam da li je umrla ili .....Mislim da sam tu keru dobio te godine kad sam se i rodio..poslusacu....Dzenan ima mnogo dobre pesme npr. "seti me se jednog dana" ili "ostao sam sam"....
ja imao kerusu koja je nekom verovatno pobegla i ja kad bih isao sa drustvom na pecanje ona bi isla sa nama i mi pecamo a ona kopa rupu mi ne obracamo paznju kad samo vidis pocne da se kolje sa pacovomubrzo ga ubila u ostavila...i onda drugi dan kad smo isli s njom ona ret iskopala rupu pojela sve miseve u njoj a bilo je i tih malih i celavih
![]()

"Kerusa" zovu jednog lika iz moje skole ..tj isao je samnom sada je zavrsio cetvrtu godinuPo nasem zakonu ZMIJE su zasticene i nesmeju se ubijati, a teraju se tako sto se oko kuce pospe HLOR ili SUMPOR i one beze od tog mirisa.
Ta ptica se zove KOBAC.