O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За оне који су заинтересовани за изгубљену љубимку ... шаљем фотку на ПП! Упозоравам да љубимка није екстеријерно поткована, али се надамо да ће се неко сажалити на њу.

Ne znam zasto,ali nikako ne bih volela da mi ta slika stigne na pp:nono:

Jola draga izvini:tajna:

Upravo citam na jednom rumunskom sajtu kako je od strane udruzenja za zastitu zivotinja na deponiji pronadjeno 100 leseva pasa ...Ovi optuzuju vlast da su otrovali sve te pse i nakon toga bacili tamo..Kazna ce biti po deset leia po psu..(oko 40 leia je 10 evra , tako mislim da mi je rekao drug sto radi tamo)..Vas zanima jos nekakve novosti iz "jevrope"?

Policiaja iz naselja "Petrosani" je pocela anketu u ponedeljak nakon sto u jednom napustenom turistickom mestu su pronadjene zrtvovane zivotinje a pritom i ubijene , spaljene zive i ubijene a na zidovima prostorija bile napisane satanisticke poruke. Sest kucica sprzeni oko vrata , sa izvadjenim ocima, upucani ili ubodeni ostrim predmerom.Bili su smesteni u nekom dugacko redu ,do neke kante iz koje izlazi dim . Sve je bilo slicno uradjeno kao da pop odrzava misiju u crkvi.I napolju su takodje bili ispisani zidovi crvenim slovima ,policija je pronasla par sanzera i puno iskoriscenih metaka,iz pistolja.Udruzenje za zastitu zivotinja kaze da se do sada nisu suocavali sa takvim nasiljem na zivotinje dok kriminalisticka policija kaze da se u "kraju" sve vise i vise suocavaju sa satanistima ...

Poslednja izmena:
Овај фолдер садржи "главну, љубавну и сеоску тему", јеси ли на то мислила? Успела сам да скинем, само да те питам да ли можеш да примаш фајлове који су спаковани са rar екстензијом или треба да ти распакујем?

e, jel vi bacite ponekad neki papiric ili bilo sta na ulicu?
ja sam od onih koji strpaju djubre u dzep i tako furam dok ne naidjem na kantu....
nesto sam se iznervirala pa vas pitam sada...

...A onda dođem do kante i počnem da vadim kao sumanuta... Gledaju me čudno! A tek kad recikliram... AUUU, to je događaj za penzose pošto je najbliži kontejner za PET ambalažu ispred njihovog udruženja.

e, jel vi bacite ponekad neki papiric ili bilo sta na ulicu?
ja sam od onih koji strpaju djubre u dzep i tako furam dok ne naidjem na kantu....
nesto sam se iznervirala pa vas pitam sada...

Иста сам таква ... имам свакаквог ђубрета по ташнама и џеповима, нема шансе да ме видиш да прљам околину.

Овај фолдер садржи "главну, љубавну и сеоску тему", јеси ли на то мислила? Успела сам да скинем, само да те питам да ли можеш да примаш фајлове који су спаковани са rar екстензијом или треба да ти распакујем?

e,ja sam preko bit lorda skinula ali je rar....i ne mogu da raspakujem,nemam program....ajde ako ti nije problem... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back