O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pošto i ovako dosta vremena provodim za račinarom, kući smo na dial up liniji, kao tako ćemo manje biti za komp.
Ali kad ipak odlučimo za kablovski ili ADSL, pa vi nemate pojma šta će biti sa žbunovima, da ne kažem džbunjem

znas sta torrente....da ti kazem ja nesto
neki ljudi se trude oko lutalica...pomazu im i udomljavaju ih,leche ih kada su bolesne....
takvih ljudi je malo....u tome i jeste problem...
kada bi vise ljudi pomagalo,lutalica bi bilo mnogo manje....(makar za sterilizaciju)
a ljudi umesto da pomognu,oni odmazu tako sto bacaju svoje pse itd...
jos jedna stvar....kada bi ljudi zvali za sterilizaciju,da kazu koliko pasa ima u njihovom kraju i kada bi se svi ti psi sterilisali,ne bi se povecavao broj lutalica...
ali da...teshko je okrenuti broj telefona i reci da ima pasa za sterilizaciju...jako je teshko...
mnogo je lakse baciti otrov ili ici i pucati na pse

Poslednja izmena:
Moja baba je juce ubila zmiju koju je nasla ispod stolice na vikendici,ubila je motikom,ne zelite da znate sta je od ne ostalo. Boze sto me nerviraju takvi ljudi...
Nesto razmisljam,zasto ljudi toliko mrze zmije. Zasto npr ne mrze lavove tako ili kornjace ili sta ti ja znam...
A sve to pocelo od biblije kad su zmiju proterali,a ona mucenica samo pitala "hoce li neko jabuke?"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back