O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Utrnula mi je preksinoć ruka i ne popušta. Ujutru idem po uput za neurologa pa onda da vidim kad "moj" neurolog radi pa na lečenje, možda i u bolnicu. Ali grebaću rukama i nogama da me ne zadrže, zna "moj" doca da znam za alternativna sredstva, idem samo da bi mi uregistrovao relaps, da mogu da dobijem te beta-interferone.

Evo me. Priznajem lenja sam do zla Boga. Došla sam sa mora još pre 10 dana i viruckala u Krstaricu, ali nekako me mrzilo da kuckam, pa sada to ispravljam. Odmorila sam se tih petnaestak dana mada su mi ova dva antihrista kući nedostajala. Svakodnevno sam po dva puta zvala da vidim kako su i da li je Dona nekog pojela. Međutim, moja mama i Dona su najveće prijateljice (iskreno uz mene i ćeru jedine Donine prijateljice) i slagale su se izuzetno. Najveća kolateralna žrtva bio je moj tata koji nije mogao da izlazi u dvorište dok je Dona van boksa tako da je bio u svojevrsnom kućnom pritvoru. Baja je bio zlatan kao i obično samo što je svoju rasplaznu narav doveo do savršenstva – u strahu da joj povereni psi ne izumru od gladi (čitaj isprđivanja) mama im je udovoljavala u svakom pogledu uključujući i kuvanje škembića na + 50 stepeni. Naravno, Dona sve pojede a Antihrist samo škembiće a sos u širokom luku zaobiđe ili kada je mama uhvatila fazon samo ako činijicu drži u rukama i mazi ga on jede. Isto tako sam svojevremeno prvog mačora Gvozdena hranila dok napolju veje sneg a dotični se ispruži preko cele termo pećke koju smo u to vreme koristili, ja mu donosim da jede, samo što ne žvaćem umesto njega. Tako je bez većih problema (ako se izuzme jedno Donino uletanje u kuću pred grmljavinu i izričito odbijanje da iz iste izađe cele noći (opet jadan ćale celu noć ni do wc nije sme o da ode pošto je ona bila u stanu). Komšiluk je već okarakterisao da takvu negu i čuvanje (tri puta dnevno ih je hladila vodom iz flaše pošto crevo ne podnose, a koritance koje sam im instalirala kao bazen Sin Baja Antihtist (SBA)sa uspehom polomio u paramparča, satima ih mazila, hranila iz ruke i sve ostalo što je bilo u funkciji da im bude lepo i da budu siti, glad je uz promaju najveći srpski strah) većina dece nema. Tako sada nastavljamo da se razmazujemo, već počinje da me biva sramota što im tako udovoljavam u svemu, ali kad mali pas od 25-30 kila kakav je SBA skoči u krilo (kao mače od pola kila) i krene da te liže po licu ne možeš ništa drugo nego da kapituliraš pred tolikom nežnošću. Ili kada Dona krene da se gura uz nas da pomera ruku na svoju glavu, ajde of+doli. Zato ja i nikada neću biti ozbiljno shvaćena, ali samo je jedan Alfa.
Uskoro postavljam nove slike na temi B. O. Malinoa
Toliko za sada
Veliki pozdrav za sve koji čitaju

pomoc za povredjenu kucu
da li je neko voljan da pomogne devojci koja je na ulici pronasla malu kucu koju je udario auto,kuci je polomljeno nepce,vilica,vodila ga je kod veterinara platila 1300 i ostala duzna jos 1800 dinara,nema vise para,kuci ide krv na usta,treba da se uradi snimak da se vidi kolika je povreda.
postoje 3 varijante,da s eradi skupa operacija ako je polomljeno,da se namesti preko nosnog otvora ako je blaze ili da prodje samo..ali to se ne zna bez snimka.devojka me je zvala za pomoc,ja para nemam da joj dam,ona ceka da vidi da li ce nekog naci da novcano pomogne.
ona ce ga busom nositi na veterinarski da snime ali nema da plati..
jel neko mozda poznaje nekoga ko moze da sredi na veterinarskom da bude bar jeftinije za ulicno kuce?
sta da joj kazem..kako da joj pomognem?
javite mi na telefon 063 85 41 248 ako neko zna sta da radimo ili zna neku ideju

mogu da ostavim i njen telefon ako neko moze da joj pomogne bilo kako

pomoc za povredjenu kucu
da li je neko voljan da pomogne devojci koja je na ulici pronasla malu kucu koju je udario auto,kuci je polomljeno nepce,vilica,vodila ga je kod veterinara platila 1300 i ostala duzna jos 1800 dinara,nema vise para,kuci ide krv na usta,treba da se uradi snimak da se vidi kolika je povreda.
postoje 3 varijante,da s eradi skupa operacija ako je polomljeno,da se namesti preko nosnog otvora ako je blaze ili da prodje samo..ali to se ne zna bez snimka.devojka me je zvala za pomoc,ja para nemam da joj dam,ona ceka da vidi da li ce nekog naci da novcano pomogne.
ona ce ga busom nositi na veterinarski da snime ali nema da plati..
jel neko mozda poznaje nekoga ko moze da sredi na veterinarskom da bude bar jeftinije za ulicno kuce?
sta da joj kazem..kako da joj pomognem?
javite mi na telefon 063 85 41 248 ako neko zna sta da radimo ili zna neku ideju

mogu da ostavim i njen telefon ako neko moze da joj pomogne bilo kako

zvacu bivsheg komshiju i zamolicu ga da zamoli veterinara da pregleda psa...jeftinije
ne obecavam nista ali probacu

milice psa je vet pregledao neki na b.brdu naplatio je 3000 din skupili smo po ulici od ljudi 1300 devojka je rekla da nema vise nudila da mu ostavi mobilni nije hteo rekao je da donese ostatak..
sredila sam da odvede kucu na rendgen i dala 1000 din.
cekam da mi javi sta je.
hvala ti milice.za sada ne treba.sacekaj jos malo.

Ljudi moji toliko sam odusevljena da moram da podelim sa vama - one male kuce koje su prezivele trovanje su sada super, a ono sto me je odusevilo je to sto im nocu ljudi cuvaju strazu! :super: Danas mi je rekla zena koja ih stalno hrani i pazi da se nocu malo sakriju, sednu tamo gde nisu bas vidljivi, i tako do jutra. Pa nek trovac samo dodje opet, nece se lepo provesti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back