Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakodnevno sam po dva puta zvala da vidim kako su i da li je Dona nekog pojela
Utrnula mi je preksinoć ruka i ne popušta. Ujutru idem po uput za neurologa pa onda da vidim kad "moj" neurolog radi pa na lečenje, možda i u bolnicu. Ali grebaću rukama i nogama da me ne zadrže, zna "moj" doca da znam za alternativna sredstva, idem samo da bi mi uregistrovao relaps, da mogu da dobijem te beta-interferone.
joj bre
drzi se![]()
Hvala, Mico. Ali ne sekiraj se, ne sekiram se ni ja, vidi danas na Žurci u pidžamama izlupavanja na tu temu.
pomoc za povredjenu kucu
da li je neko voljan da pomogne devojci koja je na ulici pronasla malu kucu koju je udario auto,kuci je polomljeno nepce,vilica,vodila ga je kod veterinara platila 1300 i ostala duzna jos 1800 dinara,nema vise para,kuci ide krv na usta,treba da se uradi snimak da se vidi kolika je povreda.
postoje 3 varijante,da s eradi skupa operacija ako je polomljeno,da se namesti preko nosnog otvora ako je blaze ili da prodje samo..ali to se ne zna bez snimka.devojka me je zvala za pomoc,ja para nemam da joj dam,ona ceka da vidi da li ce nekog naci da novcano pomogne.
ona ce ga busom nositi na veterinarski da snime ali nema da plati..
jel neko mozda poznaje nekoga ko moze da sredi na veterinarskom da bude bar jeftinije za ulicno kuce?
sta da joj kazem..kako da joj pomognem?
javite mi na telefon 063 85 41 248 ako neko zna sta da radimo ili zna neku ideju
mogu da ostavim i njen telefon ako neko moze da joj pomogne bilo kako