O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hej clovek pa nama je suuuper!!!!!!:hahaha:
Ako ti se ne svidja sa nama ti onda ajd lagano da ne zakasnis negde......:bye:(a ako nemas de da ides evo ima parnas koje bi ti nasli neki smestaj vec... ono po narodski sto se kaze udomile, samo nam slika treba):needpics:
I hvala ti sto brines o nama i nasem smislu za humor......:cmok:
Cenimo mi to :whistling::whistling::whistling:

Tupko,bez uvrede,nisam vas ni pomenuo,vec "ne sposobne" moderatore.Mada sam mozda pogresio temu koja be glasila ne volim "policiju-moderatore",bar neka pitaju sta da brisu:thumbdown::thumbdown:,bas je bila lepa 35strana!:thumbdown:.Sto se tice vas:heart::heart::heart::cmok:I ne primaj se vise kao "RIA NA TUBORG".:rotf::hahaha:ILI"ria&toborg"na GoDFATHERA ili ti KUMA:rotf::rotf:;)

Poslednja izmena:
Ma jok, ne primam se ja......
Nego sta bese na toj 35str?

Znas , smeta mi upravo to sto pricas o modovima....
iz prostog razloga sto nisi u pravu....
ali tebi to i nije bitno....
nego htedo da te priupitam.... sto lepo ne postujes normalno, sto prozivas i rizikujes ban, znas nama je ovaj pdf uvek bio u opustenom fazonu i nase reakcije su samo zbog prezervacije istog...
eE onda svremena na vreme svrati tako neko pa odluci da nas nauci pameti ( a znas ono matoro pseto se ne moze novim trikovima nauciti....) i mi malo popiz...imo pa ga udomimo....i tako......

POLJUBAC

a taj neko ko svrati je uvek za tebe glup kao k...jel to hoces da kazes?Jel ti to meni pretis?

Ma jok, ne primam se ja......
Nego sta bese na toj 35str?

Znas , smeta mi upravo to sto pricas o modovima....
iz prostog razloga sto nisi u pravu....
ali tebi to i nije bitno....
nego htedo da te priupitam.... sto lepo ne postujes normalno, sto prozivas i rizikujes ban, znas nama je ovaj pdf uvek bio u opustenom fazonu i nase reakcije su samo zbog prezervacije istog...
eE onda svremena na vreme svrati tako neko pa odluci da nas nauci pameti ( a znas ono matoro pseto se ne moze novim trikovima nauciti....) i mi malo popiz...imo pa ga udomimo....i tako......

POLJUBAC

yes my master,yes,yes:worth::worth::worth::rotf::rotf:

ok.....brishite svi na temu za chat....BRZO :rtfm:

p.s. nemoj riu da mi dirash ili ima da bude POLJUBAC pretnja
prevod:
P-prebiti
O-osakatiti
LJ-....zanemari lj....:mrgreen:
U-ubiti
B-batinati
A-automatski obesiti
C-dolazi na kraju i skracenica je od krepati,samo sa c umesto k
:hahaha:

sto jes jes
evo meni je zao. opet sam se samoj sebi otrgla kontroli.....
bice da je zbog nedostatka nekih stvari u zivotu... npr sto bi reko sweska SEX
e da a otkud mu ideja?
mislim kako je pogodio....:eek:
svaka mu dala...:klap:
sad znam sta mi je pa cu se lecim jacom konzumacijom onog sto mi fali...:super:
pa posle me nece napadati da sam ovakva ili onakva, ili da pijem( ironija je sto uopste ne pijem) ili da koristim neke nezakonite supstance( ni to ne radim)jer su mi postovi sumnjivi... ko sto rece jedna nasa draga ex moderatorka.... niko ko je strejt ne moze tako nesto da napise..... ebiga izgleda da je meni poslo za rukom( desanka majka):whistling:

Al eto konacno posle dugog ispitivanja nadjoh sta mi je i sad mogu da se lecim..... Jadan Tuborg sad kad dodjem kuci..... Mora da trpi zbog mira u kuci.... Mucenik:sad2::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back