Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
P.S. ova dva smajlija sam stavila zato sto su mi najbolji od svih a ne zato sto sam htela nesto da kazem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta reći a ne zaplakati? Isto kao što si na SM i ŽK tražio fotke tetovaža, pirsinga, odevnih kombinacija... Kad su te tamo isprozivali, dopuzao si nazad na KLj da vređaš (najbolje) modove (na celom forumu). Da ne idemo biše u offtoppic, ima chat pa...

После свих тих мука кроз које смо прошле Риа и ја ....
Ужаснута сам!
И погледајте сад шта се дешава .... уједа и напада где стигне а богме, а колико видим - свуда обележава територију ...

Interesantno kako se lako razočaram u ljude, valjda zato što previše očekujem od njih. I onda moja osobina da u svakom tražim ono najbolje, probudi ono najgore u meni... Za posledice ne odgovaram!Nisam ja ništa kriva, isprovocirana sam!
Не могу да верујем да сте толико неодговорне и неозбиљне! :nono:
Са пуним поверењем смо вам препустили узвишени чин еутаназије, а вас две .... ладно сте дозволиле да нам побегне драга Јола!После свих тих мука кроз које смо прошле Риа и ја ....
Ужаснута сам!
И погледајте сад шта се дешава .... уједа и напада где стигне а богме, а колико видим - свуда обележава територију ...
![]()
o chemu ti to?
Јесте али је и даље неухватљива .... и видим - веома агресивна! Мислим, стварно, упропастисмо тотално једну јадну малецку живуљку ... туга!

,dobio sam 3 iz matisha i zakljucila mi dwojku,5 iz poslowne zakljuchio mi 5 , 5 iz osnowa zakljucio mi 5 , i 5 iz rachunoewodstwa (imam 2 i 5 i uradio sam sada pismeni za jednu cetvorku , mozda i peticu) ..jos imam istoriju i komercijalno poznavanje robe da odgovaram ...vidis Milice da se isplatilo nocno ucenje hehe