O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:whistling: Šta reći a ne zaplakati? Isto kao što si na SM i ŽK tražio fotke tetovaža, pirsinga, odevnih kombinacija... Kad su te tamo isprozivali, dopuzao si nazad na KLj da vređaš (najbolje) modove (na celom forumu). Da ne idemo biše u offtoppic, ima chat pa...

*** ja ne verujem, pa na temi o odevnim kombinacijama tražio sam fotke odevnih kombinacija, na temi i tetovažama i pirsinzima tražio sam i takve fotke, ne razumem u čemu je problem, i niko me tamo nije isprozivao, šta lupaš *** neverovatno, dođeš pljuneš čovek i posle kao nećemo off topic, strašno....

Не могу да верујем да сте толико неодговорне и неозбиљне! :nono:
Са пуним поверењем смо вам препустили узвишени чин еутаназије, а вас две .... ладно сте дозволиле да нам побегне драга Јола!:dash: После свих тих мука кроз које смо прошле Риа и ја .... :sad2: Ужаснута сам! :rtfm: И погледајте сад шта се дешава .... уједа и напада где стигне а богме, а колико видим - свуда обележава територију ...:thumbdown:

:lol::lol::lol:

Interesantno kako se lako razočaram u ljude, valjda zato što previše očekujem od njih. I onda moja osobina da u svakom tražim ono najbolje, probudi ono najgore u meni... Za posledice ne odgovaram! :twisted: Nisam ja ništa kriva, isprovocirana sam!

Не могу да верујем да сте толико неодговорне и неозбиљне! :nono:
Са пуним поверењем смо вам препустили узвишени чин еутаназије, а вас две .... ладно сте дозволиле да нам побегне драга Јола!:dash: После свих тих мука кроз које смо прошле Риа и ја .... :sad2: Ужаснута сам! :rtfm: И погледајте сад шта се дешава .... уједа и напада где стигне а богме, а колико видим - свуда обележава територију ...:thumbdown:

:lol::lol::lol:

Nisam ja, Mica je! Banovo brdo je zgodno za gubljenje ljubimaca, dok sam stalno visila tamo, non-stop je bilo nekih odbeglih. Mada, mislim da nisu ni stigli (Mica i Jola Draga) do BB, mislim da su je presrele one džukele iz njenog naselja, sa Unom su dobre ali, kao što već svi znaju, Jola Draga je nepopravljivo asocijalan pas. Prihvatila bih se i ja te obaveze, ali bih imala isti problem kao Ria,ako ne i veći, moj Gizmo je već star pas i ko zna kako bi njegovo jadno srce podnelo blizinu ženke u teranju.

Јесте али је и даље неухватљива .... и видим - веома агресивна! Мислим, стварно, упропастисмо тотално једну јадну малецку живуљку ... туга!

Јесте али је и даље неухватљива .... и видим - веома агресивна! Мислим, стварно, упропастисмо тотално једну јадну малецку живуљку ... туга!

Ništa... Kod Vuka Bojovića po onu pušku za omamljivanje, taman ne moramo da joj dajemo premedikaciju.

Caoo,sta radite?e,da se malo hvalim ,kao mali shtreberchic:mrgreen:,dobio sam 3 iz matisha i zakljucila mi dwojku,5 iz poslowne zakljuchio mi 5 , 5 iz osnowa zakljucio mi 5 , i 5 iz rachunoewodstwa (imam 2 i 5 i uradio sam sada pismeni za jednu cetvorku , mozda i peticu) ..jos imam istoriju i komercijalno poznavanje robe da odgovaram ...vidis Milice da se isplatilo nocno ucenje hehe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back