gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma muci se,sada mu je muka,a lepo sam mu rekla da je zvace polako,al ne vredi,kad je krvolocna zver : )
imala sam i nocnu moru jednu ...i tako....a ti mili,jesi i ti sanjala strasan san?![]()

Pa jel imaš da mu daš ranisan, jadničku malom? Ako nemaš, poslaću ti post expresom.
a,ne,nek se muci sada kada je nevaljao i prozdrljiv : )
nego,ne znam da li je uopste pametno da mu jedno dve veceri dam nesto za smirenje,tj spavanje,da miruje malo i odmori ovu uganutu nogu,nikako da mu prodje,uvece poludi i naskace na nju onako kljakav i imam utisak da mu nikada nece proci...ili da mu ne dajem?
uh,dobro,necu mu davati,nego nikako nece da miruje pa mi ga je zao kada vidim kako poskakuje...rekao mi je vet da mu dajem kafortan i ad kapi,nista mi vise nije rekao...to mu i dajem i dajem mu one vitaminske bombonice,ali to je vise poslastica nego vitamin
imala sam i nocnu moru jednu ...i tako....a ti mili,jesi i ti sanjala strasan san?![]()

pa dobro i ja sam mislio na sve te mlecne-tj sojne tecne proizvode...zanima me taj ukus , mleko od soje, nekako zwuchi...neobichno

nemam pojma , ja nisam nista od toga samo sam sojne virshle jeo i ne svidjaju mi se,msm , nisu bas bas bas bas tako lose ali nisu ni dobre.