o muskom sindromu...

Pa ok al vidi sta je pile mislila..da se iskazu emocije u vezi u vecem %..dakle ribama fali neki k a ne znaju koji:lol:ne zapitaju se da ne postoje jace emocije..da neko nema potrebu da ih iskaze na vise i druge nacine..da ocekuje da dobije jake izlive ljubavi pa da vrati priblizno..mislim ja se kladim da su te sve zaljubljene pa ne dobijaju povratne informacije uopste..pa bi nesto da im se kaze..jer realno da im neko kaze volim te jedina moja ljubljena..zivim za tebe ti si mi sve..ono sterale bi ga u k:lol:znaci jace emocije ne postoje a tek onda dolazimo do toga sto zene pogresno procene sta je taj mislio i da li je to iskreno..dal je papucar koga ona bas i ne voli toliko..pa koj k onda da ista iko govori:lol:

gresis dzordzi ali nema veze cenim tvoj odgovor :D

ja to gledam sa fizioloskog aspekta :lol:
podizanje praga ne moze ici beskonacno...dodje do desenzitizacije receptora i onda si mrtav..bar neko vreme i bar simbolicno....i bar po jednom osnovu
jesi li siguran da je to stanje u kome bi ti rado bitisao? :lol:

ja mislim da moze... to je trening kome ti odredjujes granicu ali za to vec moras da budes sto rece jedna dama neka forma gurua koji dozivljava ekstazu i gde obicni prosti uzici postaju vremenom nezanimljivi....posto u svakome od nas egzistira ponesto bozansko na nama je da nadjemo stepen dokle mozemo ici ka tom priblizavanju...posmatrano sa seksualnog aspekta jer smo na ljis mogu metaforicki da kazem da dizem prag sve dok se u meni ne probudi mitska zmija kundalini... do tad ima da je/ga hranim ...bogato :lol:

ja mislim da moze... to je trening kome ti odredjujes granicu ali za to vec moras da budes sto rece jedna dama neka forma gurua koji dozivljava ekstazu i gde obicni prosti uzici postaju vremenom nezanimljivi....posto u svakome od nas egzistira ponesto bozansko na nama je da nadjemo stepen dokle mozemo ici ka tom priblizavanju...posmatrano sa seksualnog aspekta jer smo na ljis mogu metaforicki da kazem da dizem prag sve dok se u meni ne probudi mitska zmija kundalini... do tad ima da je/ga hranim ...bogato :lol:

doci ces u stanje da niko taj prag nece moci da predje onda
iliti-niko nece moci da te senzitivise
pa ce ti bit dosadno :P

doci ces u stanje da niko taj prag nece moci da predje onda
iliti-niko nece moci da te senzitivise
pa ce ti bit dosadno :P

cenish?

ako polazim od toga da u okolini nema bica koje moze da me na bilo koji kreativan nacin motivise ili inspirise mogu oma da se roknem... jer to vise nije pitanje dosade vec pitanje kanalisanja energije ka jednom drugom putu koji nije ciljni vec samo neka forma iluzije a od toga nema nista gore.

mlogo sam ozbiljan.. nije dobro :lol:

cenish?

ako polazim od toga da u okolini nema bica koje moze da me na bilo koji kreativan nacin motivise ili inspirise mogu oma da se roknem... jer to vise nije pitanje dosade vec pitanje kanalisanja energije ka jednom drugom putu koji nije ciljni vec samo neka forma iluzije a od toga nema nista gore.

mlogo sam ozbiljan.. nije dobro :lol:
ao, bre, maki, pa ti ode u drugu krajnost..:(
cim si jos medju nama, znaci da ti ne fali inspiracije :lol:
samo...zaista treba biti oprezan sa tim "pragom"...ako ti treba sve vise i vise, sve jace i jace..znas i sam sta sledi...

Muški kukavičluk vrste: "dobro,neka bude" u kojem ne žele da razgovaraju,da pokušaju da pronađu rješenje,da premoste problem koji iskrsne..nikao je iz jednog izopačenog ubjeđenja kako će biti veći muškarci ako stoički i hrabro ne reaguju,ne kažu,ne objašnjavaju..i onda zarone glavu u pijesak kao noj..urođeni strah da ne izgube nešto od svoje muškosti,one stare škrinje prepune strahova i pomno čuvanih predrasuda..
nema sumnje,sa takvom vrstom muškaraca je veoma teško jer najgora vrsta činjenja jeste Nečinjenje!
Kako izaći na kraj sa takvima? Jednostavno,treba ih "otvoriti",dati im priliku i ukoliko im je doista stalo,pobijediće tu zakočenost u sebi i glasati za ljubav..
a ljubav ne može biti nijema.
I naravno,takvih muškaraca nema mnogo.

Muški kukavičluk vrste: "dobro,neka bude" u kojem ne žele da razgovaraju,da pokušaju da pronađu rješenje,da premoste problem koji iskrsne..nikao je iz jednog izopačenog ubjeđenja kako će biti veći muškarci ako stoički i hrabro ne reaguju,ne kažu,ne objašnjavaju..i onda zarone glavu u pijesak kao noj..urođeni strah da ne izgube nešto od svoje muškosti,one stare škrinje prepune strahova i pomno čuvanih predrasuda..
nema sumnje,sa takvom vrstom muškaraca je veoma teško jer najgora vrsta činjenja jeste Nečinjenje!
Kako izaći na kraj sa takvima? Jednostavno,treba ih "otvoriti",dati im priliku i ukoliko im je doista stalo,pobijediće tu zakočenost u sebi i glasati za ljubav..
a ljubav ne može biti nijema.
I naravno,takvih muškaraca nema mnogo.

Pa ako ih nema mnogo, samo ih izbjegavaj. Neće svijet propasti.

..kukavicluka.
ne kukavicluka da pridju devojci, to je vec tinejdz tema.
vec kukavicluk u bitnijim stvarima.
da pokazu da im je stalo.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.
i znaci, kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?

Ја хоћем увек бити
resite_problem.jpg

..kukavicluka.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.

Мислим да је крвица 50:50

.... kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?

Danasnje zene jesu prezahtevne, ne bas sve no skoro sve da, muskarac ce uraditi sve sto je u njegovoj moci, no to i dalje nece biti dovoljno,
a pokusati nesto 'popraviti' na neki iz ovih tvojih navedenih bi licilo na nesto poput popravljati odlicna i ispravna kola sa ciljem da kola postanu ferari,
tu i nema sta da se popravlja,
ako nastanu problemi sa zenskom to uglavnom bude u pitanju 'nedovoljnost' jednog muskarca a neka neispravnost u vec aktuelnim stvarima.

Narvano ovde govorimo zensko-muskoj situaciji, postoje i musko-zenske situacije isto tako blesave i 'nepopravljive'.

:)

Poslednja izmena:
..kukavicluka.
itd.
nikad? :confused:

razgovor moze da pomogne, ali ako su oboje raspolozeni za razgovor.
a to je individualno i zavisi od coveka do coveka. zatvoreni mogu biti i jedno i drugo, po meni to znaci da se ne poznaju dovoljno.
a ako jednom ili ne daj boze oboma, nije stalo do te veze ili cega god, mogu da pricaju 723 dana bez prestanka, nista tu nema... :aha:

razgovor moze da pomogne, ali ako su oboje raspolozeni za razgovor.
a to je individualno i zavisi od coveka do coveka. zatvoreni mogu biti i jedno i drugo, po meni to znaci da se ne poznaju dovoljno.
a ako jednom ili ne daj boze oboma, nije stalo do te veze ili cega god, mogu da pricaju 723 dana bez prestanka, nista tu nema... :aha:

ako im nije stalo nece se ni cimati razgovorima i statijaznam.

georgij, nije tema o pokazivanju emocija, kako si pisao vise puta.
Jel ti mene zajebavas?ovo sto si navela nije pokazivanje emocija?
..kukavicluka.
itd.

Jel ti mene zajebavas?ovo sto si navela nije pokazivanje emocija?

pa ja pod pokazivanjem emocija podrazumevam drugacije situacija, a i sama ih ne pokazujem na taj drugaciji nacin.
ne georgij bre, mislila sam da nekada budu muskarcine, povuku crtu, preseku, KAZU, povedu, preuzmu situaciju u svoje muske jake stabilne i sposobne ruke, itd itd...

ps. za mene je "pokazivati emocije" topiti se uz finu muziku, uzarenog pogleda uzeti je za ruku i najtoplije joj reci. ooooo, kako te samo volim..... e o tome se ne radi u ovoj temi

Back