SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Pa ok al vidi sta je pile mislila..da se iskazu emocije u vezi u vecem %..dakle ribama fali neki k a ne znaju kojine zapitaju se da ne postoje jace emocije..da neko nema potrebu da ih iskaze na vise i druge nacine..da ocekuje da dobije jake izlive ljubavi pa da vrati priblizno..mislim ja se kladim da su te sve zaljubljene pa ne dobijaju povratne informacije uopste..pa bi nesto da im se kaze..jer realno da im neko kaze volim te jedina moja ljubljena..zivim za tebe ti si mi sve..ono sterale bi ga u k
znaci jace emocije ne postoje a tek onda dolazimo do toga sto zene pogresno procene sta je taj mislio i da li je to iskreno..dal je papucar koga ona bas i ne voli toliko..pa koj k onda da ista iko govori
![]()
gresis dzordzi ali nema veze cenim tvoj odgovor
ne zapitaju se da ne postoje jace emocije..da neko nema potrebu da ih iskaze na vise i druge nacine..da ocekuje da dobije jake izlive ljubavi pa da vrati priblizno..mislim ja se kladim da su te sve zaljubljene pa ne dobijaju povratne informacije uopste..pa bi nesto da im se kaze..jer realno da im neko kaze volim te jedina moja ljubljena..zivim za tebe ti si mi sve..ono sterale bi ga u k
))