o muskom sindromu...

zato se i plazim :lol:

sta fali inace biti nedonoschche u nekom odnosu... svaki put je ko da ti je prvi i ako si mushko bojish se da ne ti pocepa kozhicu jer si u fimoznom strahu a zhenama maca bridi ko kad je prvi put osetila vreo tush dok se trzala pod njim :lol:

cheq ...sam na dobrom podforumu..hmmm :lol:

na pravom si pdf-u, al nisi nasao pravog sagovornika za pricu o nedonoscadima :P
ja vise volim da mi bridi srce, no maca, a za to mi trebaju neki koji su malko jaci od mene :)

Nikad draga, oni su celoga zivota takvi,..pa nemaju oni mooda ni za sta vise,..

jedan lik nije imao hrabrosati da mi kaze da me ostavlja zbog druge ribe nego je smislio neku glupu pricu u
koju nisam mogla da verujem kada mi je ispricao! :eek: Zamisli...

a ne da ne daj boze iskazu svoja prava osecanja....

inace nasi muskarci se razlikuju mnogo od ljudi napolju koji zive...nemaju taj Balkanski macho sindrom junastva - piccke!

Al najbolje sto sad svako svoju traumu ispuca na muskom rodu:lol:nije pokazivanje emocija kad se ostavlja ili kad se laze:lol:

Dzordzi dragi,

nije ovde rec o emocijama i lazima nego o tome da neko
nema hrabrosti da kaze istinu kao decko u mom primeru,...da je bio kukavica
nije hteo da mi kaze o cemu se radi jer je kukavica, nije imao hrabrosti,..
e o tome ja pricam ne o emocijama dragi moj......

i uostalom sta je kad se necega bojis da iskazes svom voljenom bicu nista drugo osim kukavicluka ili mozda bih mogla da opravdam
da je stidljiv...ali kako bre covek od 35 godina da bude stidljiv?! :lol:

Dzordzi dragi,

i uostalom sta je kad se necega bojis da iskazes svom voljenom bicu nista drugo osim kukavicluka ili mozda bih mogla da opravdam
Pa ok al vidi sta je pile mislila..da se iskazu emocije u vezi u vecem %..dakle ribama fali neki k a ne znaju koji:lol:ne zapitaju se da ne postoje jace emocije..da neko nema potrebu da ih iskaze na vise i druge nacine..da ocekuje da dobije jake izlive ljubavi pa da vrati priblizno..mislim ja se kladim da su te sve zaljubljene pa ne dobijaju povratne informacije uopste..pa bi nesto da im se kaze..jer realno da im neko kaze volim te jedina moja ljubljena..zivim za tebe ti si mi sve..ono sterale bi ga u k:lol:znaci jace emocije ne postoje a tek onda dolazimo do toga sto zene pogresno procene sta je taj mislio i da li je to iskreno..dal je papucar koga ona bas i ne voli toliko..pa koj k onda da ista iko govori:lol:

Nikad draga, oni su celoga zivota takvi,..pa nemaju oni mooda ni za sta vise,..

jedan lik nije imao hrabrosati da mi kaze da me ostavlja zbog druge ribe nego je smislio neku glupu pricu u
koju nisam mogla da verujem kada mi je ispricao! :eek: Zamisli...

a ne da ne daj boze iskazu svoja prava osecanja....

inace nasi muskarci se razlikuju mnogo od ljudi napolju koji zive...nemaju taj Balkanski macho sindrom junastva - piccke!

a ti si bila sva iskreno nevinasce lol :zstidljivko:

Dzordzi dragi,

pa ja cu umrijet odje z:shock:z:mrgreen:

nje hteo da te povredi lutko z;)

Dzordzi dragi,

sam... nemo' da tugujesh...seti se australije i mora i sve ce biti lakse :)))

marlon u potpisu

prag je sve visi i visi i na vrhu stepenica je :malav:

bas zato i mora da mi bide u adekvatnom stanju napojen i naranjen jer ako se krene na majansku piramidu tikal mora se biti opremljeT :lol:

ja to gledam sa fizioloskog aspekta :lol:
podizanje praga ne moze ici beskonacno...dodje do desenzitizacije receptora i onda si mrtav..bar neko vreme i bar simbolicno....i bar po jednom osnovu
jesi li siguran da je to stanje u kome bi ti rado bitisao? :lol:

Back