o muskom sindromu...

pa ja pod pokazivanjem emocija podrazumevam drugacije situacija, a i sama ih ne pokazujem na taj drugaciji nacin.
ne georgij bre, mislila sam da nekada budu muskarcine, povuku crtu, preseku, KAZU, povedu, preuzmu situaciju u svoje muske jake stabilne i sposobne ruke, itd itd...

ps. za mene je "pokazivati emocije" topiti se uz finu muziku, uzarenog pogleda uzeti je za ruku i najtoplije joj reci. ooooo, kako te samo volim..... e o tome se ne radi u ovoj temi

Aha ako se ne uzme za ruku i NE KAZE onda nije dovoljno sve sto je do tad uradjeno postupcima..pleeasee:lol:

..kukavicluka.
ne kukavicluka da pridju devojci, to je vec tinejdz tema.
vec kukavicluk u bitnijim stvarima.
da pokazu da im je stalo.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.
i znaci, kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?

Zato sto su muskarci u velkkom broju kukavice i sise danas . Ovo danas , posebno isticem .
a zsto . He bi ga , kad sam bio mladji , mi smo kidisali , ispadali budale , izazivali salve smeha , lomatali se .... trista ciuda radili samo da osvojimo , sacuvamo opstanemuo , dobijemo i da dodjemo u priliku da budemo s curama . To tad nije bio blam . A koga je bio blam , smatrali smo ga polu pederom .
Ja imam 44 , pa ti vidi kako se stvari munjevito menjaju . onda , kad neko odluci da ce da da maksimum , da se bori i ako su sanse nikakve , to se vidis zvalo muskom odlukom .

ako ti lepo skrenem paznju da si lose shvatio temu trebalo bi da to uzmes u obzir.
i nemam sta da se izvlacim, pobogu, samo si lose shvatio temu. i to koliko sam citala, ti jedini si je pogresno shvatio, svi drugi znaju o cemu pricam.

Ne ja nisam pogresno shvatio jos nekom si rekla isto..nemam sta pogresno shvatiti citirao sam zato tvoj uvodni post..dakle pricas o pokazivanju muda prema zeni to jes pokazivanju emocija u nekim konkretnim koracima..ja sam ih interpretirao jasno..sad mi opet reci gde gresim i citiraj kratko tvoj post podebljanu poentu?

Ne ja nisam pogresno shvatio jos nekom si rekla isto..nemam sta pogresno shvatiti citirao sam zato tvoj uvodni post..dakle pricas o pokazivanju muda prema zeni to jes pokazivanju emocija u nekim konkretnim koracima..ja sam ih interpretirao jasno..sad mi opet reci gde gresim i citiraj kratko tvoj post podebljanu poentu?

Pobogu, hocje li neko izvaditi racku i dati ga Novici ( a sve u cilju izlechenja od sindroma, ne )

Pa ne brate ako nece niko znaci da je kukavica..ne da ne zeli da ga vadi:lol:

A ako bi zeleo , a nesme da proba . Pa ako i dalje oce , a bude odbijanja ( kilmavog i nesigurnog a on odma odustane .. A zamisli da mnogo oce , a ne pita da se ne izblamira .
Oni koji inace nece , nece pa njihova stvar , Nisu predmet ove teme . Ovde se govori o onima koji bi hteli , al ne urade nista , a takvih ima sijaset . Lepo ... od cute , voz prodje , a onda odu i pate po kaldionicam , forumima i sa drugarima . po kaficima .

A ako bi zeleo , a nesme da proba . Pa ako i dalje oce , a bude odbijanja ( kilmavog i nesigurnog a on odma odustane .. A zamisli da mnogo oce , a ne pita da se ne izblamira .
Oni koji inace nece , nece pa njihova stvar , Nisu predmet ove teme . Ovde se govori o onima koji bi hteli , al ne urade nista , a takvih ima sijaset . Lepo ... od cute , voz prodje , a onda odu i pate po kaldionicam , forumima i sa drugarima . po kaficima .
Ma nije brate vidis sta kaze..ona misli da je svako kukavica koji ne pokaze 300% emocije..ono kao nema muda da posalje cvece..kao to je pravi muskarac..pa jeste za babe a ne za danasnje klinke koje yebes ako ih odvedes da gledaju zvezde granda
..kukavicluka.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.

..kukavicluka.
itd.

Otkud ti takvi zaključci?
Sudi po sopstvenom iskustvu?
Zašto uopšte misliš da sve to zaslužuješ?

Otkud ti takvi zaključci?
Sudi po sopstvenom iskustvu?
Zašto uopšte misliš da sve to zaslužuješ?

Zato sho je paglu, inache bi bila s mushkarcem koji je sve samo ne ono shto kokodache u svom uvodnom postu.
Molim, objasnicju kasnije u novoj temi, zashto je Novica paglu i slepa kod ochiju kad je u pitanju odabir mushkarca ( da nas ne bi vishe generalizovala, da bi se izlechila i da konachno sedne na ku..penis, da se oplodi i da gaji decu, kao i svaka normalna zhena )

ps. I ne samo Novica, nego sve cure slichne njoj

Generalno su muskarci od malena uceni da ne placu, ne tuguju, ne iskazuju zalost i ostale macho fore ;)
Ko place, on je slabic :roll: Koja nebuloza..
Ne ocekujem da mi muskarac kaze da me voli i to me ne zanima. Ne zelim da me zove "ljubavi". Ne zelim da mi poklanje cvece jer to nije delo. Za mene je TO GEST PAZNJE.
Zelim da mi delima pokaze ljubav. Delo mi nije ni poljubac ni pogled pun ljubavi niti dodir.
Da u konkretnoj zivotnoj situaciji mi pokaze i podmetne ledja i preuzme pola mog terete.
Tih koji su me drzali za ruke, servirali mi uz dorucak cvece, i uz veceru cvece mi je dosta. S obzirom da sam iz devojke se sa svoje 24 transformisala u mladu zenu i pocinjem da posto radim itd, itd
mnoooooooogo sam sazrela.. Gde sam stala? :dash: a da, LM, posto sam sada mlada zena i imam probleme ili nedoumice zelim da mi konkretnim primerom u teskoj situaciji pokaze ljubav. Inace, cao ;)

Generalno su muskarci od malena uceni da ne placu, ne tuguju, ne iskazuju zalost i ostale macho fore ;)
Ne ocekujem da mi muskarac kaze da me voli i to me ne zanima. Ne zelim da me zove "ljubavi". Ne zelim da mi poklanje cvece jer to nije delo. Za mene je TO GEST PAZNJE.
Zelim da mi delima pokaze ljubav. Delo mi nije ni poljubac ni pogled pun ljubavi niti dodir.
Da u konkretnoj zivotnoj situaciji mi pokaze i podmetne ledja i preuzme pola mog terete.
Tih koji su me drzali za ruke, servirali mi uz dorucak cvece, i uz veceru cvece mi je dosta. S obzirom da sam iz devojke se sa svoje 24 transformisala u mladu zenu i pocinjem da posto radim itd, itd
mnoooooooogo sam sazrela.. Gde sam stala? :dash: a da, LM, posto sam sada mlada zena i imam probleme ili nedoumice zelim da mi konkretnim primerom u teskoj situaciji pokaze ljubav. Inace, cao ;)

Radikalni macoizam je odgovor na radikalni feminizam . I jedno i drugo su primitivizmi .

Kako godine odmicu ,ti si sve mladja mlada zena.....imala si 25,26 sad 24......sledece god ces imati 23......dobra fora...........sa svim ostalim se slazem,sto si napisala........naravno ljubav se ne govori,ljubavi se pokazuje kroz dela......:zgrudvanje:

:sanke:
Pobogu, hocje li neko izvaditi racku i dati ga Novici ( a sve u cilju izlechenja od sindroma, ne )

Zato sho je paglu, inache bi bila s mushkarcem koji je sve samo ne ono shto kokodache u svom uvodnom postu.
Molim, objasnicju kasnije u novoj temi, zashto je Novica paglu i slepa kod ochiju kad je u pitanju odabir mushkarca ( da nas ne bi vishe generalizovala, da bi se izlechila i da konachno sedne na ku..penis, da se oplodi i da gaji decu, kao i svaka normalna zhena )

ps. I ne samo Novica, nego sve cure slichne njoj

crni brajanko kako si me provalio:sanke:

Back