O KRFU KONKRETNO

Vratila se moja sestra iz Marilene, pre neki dan. Ne znam sta ocekujes...ali ovakvo je stanje: vila nije daleko od plaze i od supermarketa, ima lepo dvoriste, svi apartmani imaju terase, ali i sto i stolice sa ulazne strane (bar oni u prizemlju) tako da moze i ujutru i uvece da se sedi napolju u hladu, ima svo posudje u kuhinjama, nije neki bas nov namestaj i to odaje utisak da je malo soc varijanta, ali sve u svemu nije los smestaj. Cisto je i gazdarica je ok, menjali su im peskire na dva dana, jednom su im menjali i posteljinu. Klima se doplacuje (bar za ove sto idu preko Perle) 5e dnevno. Jedina zamerka im je (muskom delu populacije) sto su kreveti nesto manji, uzani su i u dvokrevetnom apartmanu razdvojeni, tako da , ako ides sa deckom, tesko da cete moci da legnete zajedno na jedan krevet, osim ako ne ukljucite malo maste. Moze da bude jako dobro i kad se stisnete jedno uz drugo ;) Stavila bih ti neke slicice, ali ne znam da li ce mi doticne persone koje se nalaze na istim dozvoliti...

Na svu srecu ne idem sa deckom jer sam ja decko...idem sa curom,a za krevete ce mo se vec snaci nekako...zamoli doticne ako moze da nam posaljes slike cisto da vidimo kako izgleda vila...hvala na informaciji....

pozdrav svima koji vole, ili će tek da zavole Krf!
ja se još nisam otreznio od mog odmora jer su me zatrpale kojekakve druge aktivnosti, ali obećao sam napisati kratak izveštaj o odmoru i ispuniću obećanje...
do tad... Tko god ide na Krf neka računa na to da Krf nije Krf ako ne uzmete autić (skuter ili sl.)u rentakaru i obiđete ga uzduž i popreko ... sve ostalo su bla bla priče!

Ja sam 10. avgusta u Ipsosu sa 3 drugara po prvi put i nadam se dobrom provodu.. btw imamo po 19 godina tako da nas najvise zanima nocni zivot...Takodje me zanima da li Grci gledaju vozacko iskustvo pri rentiranju automobila, posto svi imamo po max godinu dana iskustva? I da li ima policije koja zaustavlja i trazi medjunarodnu dozvolu? Takodje ako ima nekih devojaka koje idu u tom periodu mogu mi se slobodno obratiti na PM :)

Interesuje me kako se stavljaju slike, ne mogu da provalim :( Bila sam na Krfu prošle godine i bilo je fantastično. Htela bih da vam postavim i neke slike, pa me zbog toga interesuje kako se stavljaju. Ako neko ima konkretna pitanja o Krfu neka pita, rado ću odgovoriti ako budem znala. Znam koliko je meni ovakav forum značio :)

bob80:
Da li sa Krfa postoje organizovani izleti do Kefalonije i Zakintosa i koja je cena,znam da iz Parge postoji izlet za Paxos i Antipaxos kao i za Kefaloniju i Zakintos ali ne znam da li isto postoji i sa Krfa?
Prošle godine je bilo sa Krfa izlet za Paxos i Antipaxos, ali se ne sećam da Kef i Zak. Znam da je bilo i izleta za Albaniju :smile:

papipipipopi:
Volela bih ovog leta otici na Krf. Ja sam veoma skromna sto se tice smestaja tamo itd. Ukoliko je neko bio molim neka napiste svoja iskustva, preko koga je najbolje otici i za koliko para... Hvala.
Maja

Ja planiram sa devojkom otici na Krf, pa sam se dobro raspitao oko svega. Agencija specijalizovana za Krf je UNITY Travel i stvarno imaju, barem prema slikama najbolje ponude. Jesu u sezoni malo skuplji, ali mi sve izgleda super... probaj da posetis njihov site: www.unity.co.yu

:)

lenaje6:
Interesuje me kako se stavljaju slike, ne mogu da provalim :( Bila sam na Krfu prošle godine i bilo je fantastično. Htela bih da vam postavim i neke slike, pa me zbog toga interesuje kako se stavljaju. Ako neko ima konkretna pitanja o Krfu neka pita, rado ću odgovoriti ako budem znala. Znam koliko je meni ovakav forum značio :)

cekamo slicice

Poslednja izmena od moderatora:
angelshark:
putnica mi je dala ovaj link, pa ga ja dajem tebi :-P
cekamo slicice
Nisam uspela da ga otvorim, ali hvala svakako!
Mislim da sam nesto uspela, evo da probamo... :grin:
Evo slika trajekt u Igumenici i pogled sa trajekta na Kerkiru!

Prilozi

• trajekt1.jpg
    trajekt1.jpg
    82,8 KB · Pregleda: 32
  • sa-trajekta1.jpg
    sa-trajekta1.jpg
    79,8 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena od moderatora:
Evo jos fotkica...
Prva je plaza u Dasii. Plaza je skroz OK, mislim da je hotelska, ali se ilaz ne naplacuje, samo lezaljke. Dasia je super za bazu!
Druge dve slike su slike Kerkire

Prilozi

• plaza.gif
    plaza.gif
    75,1 KB · Pregleda: 80
  • grad2.jpg
    grad2.jpg
    73,5 KB · Pregleda: 51
  • sa-tvrdjave1.jpg
    sa-tvrdjave1.jpg
    65,1 KB · Pregleda: 47
ssbser:
Ja sam 10. avgusta u Ipsosu sa 3 drugara po prvi put i nadam se dobrom provodu.. btw imamo po 19 godina tako da nas najvise zanima nocni zivot...Takodje me zanima da li Grci gledaju vozacko iskustvo pri rentiranju automobila, posto svi imamo po max godinu dana iskustva? I da li ima policije koja zaustavlja i trazi medjunarodnu dozvolu? Takodje ako ima nekih devojaka koje idu u tom periodu mogu mi se slobodno obratiti na PM :)
Ja sam se juce vratila iz Ipsosa. Bice vam ekstra, nama nisu trazili medjunarodnu dozvolu, a policiju smo jedva videle. Obavezno iznajmite auto jer bez njega kao da niste bili na Krfu. Povedi racuna o punom osiguranju jer ga svi KAO imaju pa su neki za retrovizor placali po 230e. Pitaj u agenciji za rent a car koji preporucuju. Nocni zivot ce vam proci u znaku Italijana koji vicu, idu u coporima i ima ih MNOGO. Glavni kafic za Srbe je Shooters gde je konobar nas i daje popuste nama, Italijanima naplacuju ulaz!!!!!!! U diskotekama su uglavnom Italijani, sem u tom kaficu, a na ulazu u Ipsos iz pravca Dasije ima ok kafic u kom nije losa muzika, cene su ok, nije prevruce i ima ljudi.
Ako cete da izlazite uvece autom u Krf nemojte piti jer za neku mizeriju alkohola u krvi nekim su naplatili 900e. Ima super klubova u gradu posle nove luke ali su svi fensi, poziraju i gledaju se.Ako te jos nesto zanima pitaj

Back