idem u ipsos za par dana pa me zanima da li je ko bio, kakve su cene, sta obavezno da vidim a da je blizu, nocni zivot, da li je tacno da su vecinom klinci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Septembar (početak) na Krfu iz mog iskustva fenomenalan...Danju do 31-32, noću 19-21 stepeni, za 12 dana koliko sam ja bio samo 1 (i slovima jedne) noći padala kiša, ostalo sunčano. E, sada da li smo mi imali sreće...Voda je malo hladnija ali ništa strašno obzirom da sam ja baš zimogrožljiv. Gužva je manja ali mrtvo nije, daleko od toga, meni je odgovaralo.Vesna Ks:Znam da se o ovome pisalo ali ne mogu da nadjem....(bar ne na brzaka)Kako je u septembru na Krfu?Secam se da je Maca pisala da su moguce ceste kise...Jel'se bas mnogo umrtvljuje tamo do polovine septembra...vidim da su cene tada drasticno nize,pa se pitam vredi li to iskoristiti![]()
Hm....bas me cacka sve to....ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da je moje letovanje zavrseno....dakle-nova misao:Krf u septembru... :-DStrajder:Septembar (početak) na Krfu iz mog iskustva fenomenalan...Danju do 31-32, noću 19-21 stepeni, za 12 dana koliko sam ja bio samo 1 (i slovima jedne) noći padala kiša, ostalo sunčano. E, sada da li smo mi imali sreće...Voda je malo hladnija ali ništa strašno obzirom da sam ja baš zimogrožljiv. Gužva je manja ali mrtvo nije, daleko od toga, meni je odgovaralo.
iskreno, teško i skupo.desire35:Koliko tesko se nalazi smestaj na licu mesta, posebno pocetkom avgusta?
bob80:Da li sa Krfa postoje organizovani izleti do Kefalonije i Zakintosa i koja je cena,znam da iz Parge postoji izlet za Paxos i Antipaxos kao i za Kefaloniju i Zakintos ali ne znam da li isto postoji i sa Krfa?
ivana.ivana:Da li je neko boravio u vili Paradise u Barbatima? Koja je cena iznajmljivanja skutera, automobila ili bagija? Kakve se cene u tom super kaficu u Barbatima?
Bila sam u Barbatima od 1. - 11. jula..... Skuteri su 20 eur, automobili okvirno 30 eur (zavisno od broja dana i velicine auta, npr. ako uzimas auto na dva dana, cena je 62 eur sa ogranicenjem kilometraze na 200km, 3 dana i vise - nema ogranicenja....). Sto se tice kafica, 7 eur koktel sa jagodama (koji ti toplo preporucujem, fenomenalan jeivana.ivana:Da li je neko boravio u vili Paradise u Barbatima? Koja je cena iznajmljivanja skutera, automobila ili bagija? Kakve se cene u tom super kaficu u Barbatima?
idemonamore:Idem preko Argusa u Avgustu (Palma beach Dasia). Preko njih smo isli na Tasos prosle godine. Mada je Tasos nekako miran za moj ukus a dosta prijatelja mi je reklo da je Krf vise za provod itd. Ne znam da li su u pravu ili sam ja u "krivu" u svakom slucaju mi smo vec uplatili. Rekli su mi da put busom traje oko 24h pa me zanima koliko je to "oko". Jedne godine smo do Kusadasija umesto 23h putovali 28 zbog cekanja na granici a tek je bio pocetak sezone!! Zato ja dosadjujem! Ne znam kako je u sezoni.