O KRFU KONKRETNO

ovako.vila gde sam ja bila je blizu plaze u dasiji.apartmani nisu losi ,samo je pakleno bilo ,klime nema,to znas.dimitra fino izgleda,cak sam se ja malo i pokajala sto sam bila u mikonosu,jer smo samo 5 dana imali auto,a 5 dana pesaka do ipsosa uvece sto je preeeevise
ajd i ja da kazem-kao i svi ostali,bez auta nista.da li da menjas apartman,ne znam.zavisi sta trazis.ako hoces neke detalje,daj msn pa me pitaj sta te zanima,da ne kuckam ovde.
pozz

Ljudi, ja idem u Rodu, to je (kako su mi u agenciji rekli) negde izmedju Kasiopija i hmmmm...ma skroz na severu. Već sam zaboravila.... Ako je neko bio da li moze da mi kaze kakve su cene, koliko para da nosim, da li da vucem hranu.....mnogo pitanja imam....pomagajte

stormygirl-u dasiji imas edem bar na plazi-extra je.stalno dovode dj-eve iz inostranstva.
-alejinad,ne bih da te razocaram-bila sam u rodi na 1 dan pre 10-ak dana i uopste mi se nije svidelo.
mozda zato sto je bila pusta i prljava plaza,ali valjda su je sredili za spic sezone.i udjes u vodu treba ti 10 min hodanja da bi dosao do neceg sto se moze nazvati dubinom.malo mestasce.
-dienec,cene ti se razlikuju od marketa do marketa.kafici:cola-2e,pivo 3-4-4,5 e.kafa 2e,kokteli 5e.auto smo iznajmili na 5 dana -sevrolet matiz-125e-posle sam cula da smo mogli i za manje,ali kasno,tako da-lutaj,ima ih puno.

Mala Mavra:
stormygirl-u dasiji imas edem bar na plazi-extra je.stalno dovode dj-eve iz inostranstva.
-alejinad,ne bih da te razocaram-bila sam u rodi na 1 dan pre 10-ak dana i uopste mi se nije svidelo.
mozda zato sto je bila pusta i prljava plaza,ali valjda su je sredili za spic sezone.i udjes u vodu treba ti 10 min hodanja da bi dosao do neceg sto se moze nazvati dubinom.malo mestasce.
-dienec,cene ti se razlikuju od marketa do marketa.kafici:cola-2e,pivo 3-4-4,5 e.kafa 2e,kokteli 5e.auto smo iznajmili na 5 dana -sevrolet matiz-125e-posle sam cula da smo mogli i za manje,ali kasno,tako da-lutaj,ima ih puno.

Mala Mavro hvala, zanima me još oko rent-a-cara da li je u 25 evra dnevno uključeno full osiguranje i ima li supermarketa u blizini Dasije.

Mala Mavro,čuo sam da je giros manji nego na grčkom kontinentu a skuplji. Inače, kakva im je klopa (tipa light večera, riba, salata i pošto je u proseku).Ako slučajno imaš ikakvu informaciju o Kostelu, biću ti vrlo zahvalan.

poz!

giros je uglavnom 1,70-2e-najbolji koji sam ja jela je u papagalosu-ipsos(ne moze da se promasi imas velikog papagaja-neon reklama,mada mi se cini da je to neko vec spomenuo)giros je isti kao i svugde-velicina.rucak-veceru mozes da nadjes za 5e po osobi,a mozes i za 25.e da,samo na glifadi u restoranu su porcije duplo manje nego ostale,a skuplje.kostelo ne znam gde je.sorry
palma beach sam videla od spolja,cini mi se.i deluje fino.(ako ga nisam pomesala sa nekim.
sto se tice granice,mi smo super prosli,sa po najvise pola sata.ali........
u povratku je na mak.granici-na putu za dole-bilo izmedju 20 i 30 autobusa,tako da........
a mozda se i ja pokupim oko 20-og opet za dole,ako nadjem neki povoljan aranzman za mene samu.ako neko moze da mi pomogne da nadjem nesto.pozz

Idem preko Argusa u Avgustu (Palma beach Dasia). Preko njih smo isli na Tasos prosle godine. Mada je Tasos nekako miran za moj ukus a dosta prijatelja mi je reklo da je Krf vise za provod itd. Ne znam da li su u pravu ili sam ja u "krivu" u svakom slucaju mi smo vec uplatili. Rekli su mi da put busom traje oko 24h pa me zanima koliko je to "oko". Jedne godine smo do Kusadasija umesto 23h putovali 28 zbog cekanja na granici a tek je bio pocetak sezone!! Zato ja dosadjujem! Ne znam kako je u sezoni.

montoya:
Ja bila u tim apartmanima do pre nedelju dana,pitaj sta te sve interesuje?
U poslu sam posto me ocekuje Tasos u septembru, tako da ce moj izvestaj o letovanju od 16-27 na Krfu,malo kasniti...ali bice do 9 -og avgusta :lol:
Zanima me kakav je smeštaj, da li čistačice iole održavaju i što se tiče lokacije, da li je na nekom brdu i pogled kakav je ( mislim da nije na more ali da li je bar na vrt. P.S ima li balkon ili terasu????????????? Hvala

dienec:
Zanima me kakav je smeštaj, da li čistačice iole održavaju i što se tiče lokacije, da li je na nekom brdu i pogled kakav je ( mislim da nije na more ali da li je bar na vrt. P.S ima li balkon ili terasu????????????? Hvala
Ovako,mogla sam ti ovo i juce napisati, ali posto nemam mnogo toga lepog da ti kazem, sacekala sam konkretna pitanja :roll: Bicu pazljiva sa recima da ne preteram!!!!!!!!!!
1. Smestaj je ispod proseka...
2. Cistacice uopste nisam videla, nema menjanja posteljine i peskira...
3. Brdo jeste, i to dobro, uzvisica iha,do "carobne" vile vode 2 puta, oba delimicno osvetljena,skoro da moze neko da prodje pored tebe, a da ne primetis...
4.More mozes da vidis ako pred sobom drzis razglednicu...
5.Imas terasu(ali moze ti se zalomiti da je delis sa jos nekim)...
Ali Krf je prelep, a zbog toga se ide, zar ne ?
P.S.Mislim da je dovoljno,cisto da ne preplasim zenu...

montoya:
Ovako,mogla sam ti ovo i juce napisati, ali posto nemam mnogo toga lepog da ti kazem, sacekala sam konkretna pitanja :roll: Bicu pazljiva sa recima da ne preteram!!!!!!!!!!
1. Smestaj je ispod proseka...
2. Cistacice uopste nisam videla, nema menjanja posteljine i peskira...
3. Brdo jeste, i to dobro, uzvisica iha,do "carobne" vile vode 2 puta, oba delimicno osvetljena,skoro da moze neko da prodje pored tebe, a da ne primetis...
4.More mozes da vidis ako pred sobom drzis razglednicu...
5.Imas terasu(ali moze ti se zalomiti da je delis sa jos nekim)...
Ali Krf je prelep, a zbog toga se ide, zar ne ?
P.S.Mislim da je dovoljno,cisto da ne preplasim zenu...

hahaha, hvala na detaljnim informacijama.

Ljudi planiram da idem na KRF u drugoj polovini avgusta, dvoumim se izmedju Dasij i Ipsosa (samo da napomenem da nikada nisam bio u grckoj). Planiram da idem kolima, da li neko moze da mi da pribliznu cenu koliko kosta trjekt (ja sam dosao informacije da je oko 27 eura za kola i oko 4 eura za covek, interesuje me da li je tacno). Svaka informacija dobro dosla.

Hvala unapred!!

Koliko kostaju posete Srpskoj kuci i ostrvu Vido?
Bitju u Dasiji 10 dana. Putujem 21og i zanima me,
iz iskustva vas koji ste se upravo vratili, koliko vam je para bilo potrebno?
Zapravo, koliko para mi savetujete da ponesem?
Hvala.

Back