Procitala sam celu temu na forumu ali nigde nisam nista nasla o smestaju u vili Sofia u Benitsesu.Pa ukoliko je neko vec bio u ovom smestaju , pisite!
ništa posebno ... ali nije loše, uredno, jednostavno, na OK mestu, sa gornjih terasa i balkona čak se vidi i more i marina i grčka obala .. ono fino, ako ne tržiš nešto posebno... (malo kupatilce - bez fena iako u prospektima stoji da ga ima - NEMA GA, kad se uđe u studi-sobu WC-kupatilo je s leve strane, sa desne strane je mini kuhinjica (sudopera, dve ringle - nama nisu dobro radile - čitaj iz tri sobe kafu i slično smo kuvali u jednoj - ispod frižider o solidnom stanju i ispod sudopere mali odeljak za pohranu posuđa i sl.)... zatim tri skromna kreveta - drvena i prostrana i udobna što je najvažnije, plakar za garderobu - čini se nedovoljan al ajd da ne zakeram previše - zatim stolić sa ogledalom i 2 ladice i stoličicom, iznad njega TV koji ti garant neće koristitio nizašta jer ili nema ništa izmemorisano pa ti treba pola godišnjeg da provališ kako se memorišu kanali, ili i kad to provališ shvatiš da sa onom anteničicom što ju portabl tv inače imaju na sebi ionako nemožeš ništa korisno uhvatiti - znači NO SAT TV!!! -, i konačno izlaz na balkon/terasu kroz lepa dvokrilna vrata sa šalokatrama izvana... e da i klima ima na gornjem katu - provereno ali čini mi se da moraš tražiti daljinski za nju (pa to doplaćuješ) i ne radi dok se ne zatvore balkonska vrata.
inače malo ćeš se teže sporazumeti sa Kiria patronom jer neme blage engleski, a gos gazda je retko tu i i z njega se reči izvlače kako džeparac od mame i tate pred kraj meseca
Meni je bilo lep jer bi ja nagovorio i kamen da propriča, a kamo li čoveka,
no ipak na naše vapaje da nam ne rade rešoi, da ne menjaju posteljinu, a bogami ni peškirčiće niko nije odgovorio ... zato ponesite svakako koji lep frotir peškir trebaće ti.