YU-Pilot
Zainteresovan član
- Poruka
- 304
Ovo je bio poduhvat, pročitati sve u ovoj temi od početka, i svaka čast ljudi na mnogo korisnih informacija od toga šta videti na kojoj strani ostrva do praktičnih saveta u vezi kola/skutera i izleta. Već planiramo koju plažu ćemo kada a idemo krajem julaal dobro to je malo moja krivica jer volim da isplaniram unapred i onda posle samo uživam.
Na osnovu komentara ovde mi smo izabrali da se stacioniramo u mestu Dassia i da odatle obiđemo što više plaža i mesta.
Sad jedno konkretno pitanje u vezi specifičnog smeštaja: Da li neko ima informacije iz prve ruke u vezi Elpide u Dassiji? Izbor je pao na ovaj smeštaj što zbog para, jer smo malo više putovali u poslednje vreme za naše mesečnice, što zbog toga što je to bila jedina opcija koja nije u prizemlju,jer ja lično ne mogu da spavam u prizemlju.Sve slike koje smo našli na netu što u Argusovom divnom “katalogu” i sajtu su blago rečeno ne kvalitetne. Ne treba nam luksuz, a ovo je daleko od toga, ali da je koliko toliko funkcionalno i što je najvažnije čisto.
Već smo videli preko google earth–a da je malo dalje i na uzvišici, ako smo dobro procenili, ali za bazu će valjda da posluži.
Ko kaze, da je Elpida daleko?!
Ona je na ulasku u Dassiu (od strane Kerkyre). Nije daleko od centra i Chandris hotela.... odmah iznad magistrale. Jedino je malo udaljenija, od boljeg dela plaze!
Nisi morao da googlash! Argus uz sve ponude, daje i mape sa pozicijama svojih vila-hotela.

Poslednja izmena: