O KRFU KONKRETNO

jos malo slika paleokastrice

DSCN4642.jpg
DSCN4644.jpg
DSCN4647.jpg
DSCN4649.jpg
DSCN4652.jpg

ima li nekog ko je bio u dassiji krajem avgusta ili pocetkom septembra da mi kaze kakvo je vreme? nesto sam gledala vremensku prognozu i temp se krecu od 25 do 29 i najavljena je kisa,inace sam cula da je krf podlozan padavinama... mi idemo 15. septembra

Ja sam se vratila 27. septembra i verujte mi da sam odusevljena Dassijom i Krfom :D... Ovo mi je bilo najbolje letovanje do sada.... Priroda u Dassiji je predivna,puno zelenila i raznog mirisljavog cveca,limunova,limete i nara,kaktusa i puno puno palmi... Rent a car-om smo obisli sve primorske gradice ali ni jedna plaza nije bila kao u Dassiji,voda tako cista i providna sa mnostvom malih ribica i racicima koji se bukvalno u svojim skoljkama krecu po pescanom dnu... Moj klinac je bio odusevljen i po ceo dan nije izlazio iz mora,a veliki plus je i sto morate duze plivati da bi otisli u duboko tako da sam bila bezbrizna sto se tice toga... Posetili smo i ostrvo Vido,nazaobilazno mesto za obilazak srpskih turista,i bili emotivno uzdrmani kada nam je vodic podelila po ruzu kad smo seli u brodic,a covek koji je vozio brodic inace Grk pustio pesmu Tamo daleko,sva sam se najezila a mogli ste videti i po kojeg coveka kako krisom brise suze... Jednom recju predivno letovanje koje cu sigurno ponoviti... Pozdrav

Da osvezimo temu malo :))) Odlucili smo se za Dasiu. citala temu i citala..... moze li malo vise o plazama u Dasiji. Koliko ih ima, kakve su? I moze slobodno neka preporuka za studio. Imamo bebu, pa gledamo da nam bude blizu i plaza, a i centar.... da ne moramo kolima, vec kolicima da setamo....

Back