O KRFU KONKRETNO

ja vrucinu ne volim
ove godine je bilo savrseno vreme na krfu
smena pre nase vec ujutro u 9 je bilo 39, a kad smo mi bili preko dana od 27-32, a nocu neverovatnih 18. svako vece mi je trebao prekrivac, a klimu nisam palio...cak ni u kolima.
rezultat toga je bila nesto hladnija voda ali nije bilo dana da se nismo kupali. bilo je nekih ljudi koji su bili razocarani i kupali se samo u bazenu, ali vecini to nije padalo na pamet.

ovako, moze li ko da preporuci pristojan smestaj da nije daleko pescana plaza. znaci ime hotela/motela i kakve su plaze blizu. avio termin za Krf mi se poklapa sa odmorom pa bih mozda dosao. i ima li istine u tome da je more hladno jer mi je i to jako bitno.

citam svakakve utiske u vezi smestaja pa ne moze covek biti pametan.

kaminaki plaza...prelepo mestasce i plaza neposredno posle nisakija. prilaz je neverovatno strm i vodi samo jedna ulicica gde se dva automobila jedva mimoidju. ako je dole sve puno automobila nacicete se u grdnom problemu. ipak, sve je vredno truda kad se smestite na plazu.

DSCN4340.jpg
DSCN4342.jpg
DSCN4350.jpg
DSCN4352.jpg
DSCN4355.jpg

od onog sto sam video najlepsa plaza je kouloura i u njenom produzetku kerasija.
te dve plaze razdvaja mali greben preko kog se prelazi kratkom kozijom stazicom
ono sto me je odusevilo kod prve plaze je masa zelenila i prilaz kolima koji je asfaltiran i do same plaze iako je plaza divlja-nema tuseve, lezaljke, nema kafice
kerasija ima najlepsu boju mora i sneznobeli kamen na obali pa ta belina i plavetnilo daju neponovljiv ugodjaj.

DSCN4574.jpg
DSCN4585.jpg
DSCN4590.jpg
DSCN4600.jpg
DSCN4603.jpg

agios stefanos se nalazi izmedju nisakija i kasiopija. ima putokaz i baš dosta se spušta do njega, toliko da sam u jednom momentu mislio da sam pogrešio. mnogo slatko mesto. nikad ga ne bi našao da nije bila preporuka našeg predstavnika iz robinsona. navodno, tu je najbolja riba na krfu pa smo zato otišli.
@ivab
obavezno idi, baš je lepo i zanimljivo
ja ozbiljno planiram da idem za uskrs sledeće godine. prilika je idealna jer se poklapaju naš i katolički uskrs, a uskrs na krfu je nešto što se mora doživeti

Back