I ja sredinom jula putujem na Krf,tacnije u Barbati,prenecu vam utiske kad se vratim,a dotad cu uzivati u vasem pisanju(nemojte samo da mi kudite mesto da se ne smorim unapred)![]()
Bas naprotiv! Barbati su me privukli i pre nego sto sam otisla na Krf, tacnije u Dasiju, dok sam proucavala razna mesta. Ipak sam se na karaju opredelila za Dasiju, Medjutim, otisla sam da vidim kakao mesto izgleda. Plaza je fenomenalna, duga, sitan sljunak, nesto poput Milocerske plaze, cista voda, u junu nije bila guzva, ne moras da se dugo gnjavis po plicaku, relativno brzo ulazis u dubinu....Ma, jednom recju, prelepo. I cesto smo iz Dasije isli ponovo na Barbate. Prosto nam se nekako najvise i svidela, a bila je blizu Dasije. Cela plaza je prepuna kafica, restorancica, uredjena je. To je sto se tice plaze. Apartamani su ili ispod magistrale ili iznad, sto i neije tako dobro i uglavnom je uzbrdica. To su nedostaci za one koji su smesteni u samom mestu. Cini mi se da nema mnogo ni samposluga i da je ze vecernji izlazak mesto skroz nezanimljivo, ali ne zaboravite, tu je grad Krf koji ipak nije daleko, mislim nekih 20-ak, mozda koji kilometar vise,
Svakako treba videti i doziveti plazu ispred hotela Nisaki beach (imaju ga nasi u ponudi), koji je relativno blizu Barbata. Tu je vliki hotel, bazen koji naravno mozes da koristis iako nisi gost hotela, restoran, divnu plazu, slicnu kao u Barbatima, bistro, cisto.... u plicaku smo hranili jato riba koje su pitome i toliko ih puno ima da smo ih rukom dodirivali. Mogla bih da vam posaljem i fotografije tog prekrasnog trenutka, samo da proucim na koji nacin to da uradim (posto sam jos uvek pocetnik

Pozdrav