Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Krajem avgusta,vila Dimitra,negde izmedju(i iznad) Ipsosa i Dasie-veoma povoljno,a ici cemo kolima tako da lokacija nije bitna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O Vesna konacnoGde idete i kad? A ja cu na Lefkadu
![]()
Blago tebi za Lefkadu...a meni za Krf !!!
Preko Halo tursa.Odluka je dosla naglo i nije bilo vremena za trazenje po grckim sajtovima
U pravu si...ja sam se skoro vratila,odseli smo bas u toj vili 20dana...Moj savet je jedino da trazis od agencije da te smeste u donje apartmane,terase su sire nego u gornjim,ako volite uvece da sedite na terasi to ce ti znaciti.Krajem avgusta,vila Dimitra,negde izmedju(i iznad) Ipsosa i Dasie-veoma povoljno,a ici cemo kolima tako da lokacija nije bitna...
Terasa...pa glavna mi je za ispijanje jutarnje kafe..sto veca to bolje,ali nije mnogo bitno.Hvala ti na puno korisnih saveta.Da li imaju dovoljno posudja za neki minimum ishrane,da ne nosam odavde?Peskire oni daju?Sad vec pocinjem da mislim o sitnicama.![]()
Eto,super informacije.A zar su te terase na spratu bas tako malene?E,objasni mi,posto idemo kolima kako da se orjentisemo i nadjemo Dimitru?
Hvala za pp! Jesu li te terase sa druge strane pojedinacne za studio(nas je troje pa uzimamo studio)Inace,ja se,ovako iduci u "sitna crevca"radujem,pripremam,a uopste se ne opterecujem,nama je uvek i svuda bilo dobro,raspolozenje nosimo sa sobom,a sreca sto cemo ipak videti more ove godine(i dugo zeljeni Krf)je tolika da nas ni sator sa poljskim wc-om ne bi omeo da uzivamoZnam da je 9 nocenja premalo,ali...bolje ista..
![]()
@ Zgodnjikava, mozes li nesto da napises o plazi Rovinoes.
Neko je negde spominjao ali nikakve konkretne informacije nemam - prilaz prirodan hlad, da li ima guzve itd...
Hvala unapred
...da ,prirodnog hlada retko gde ima,ali kada ste sa autom,stavite suncobran,dusek,asure,pakovanje vode.... i sve sto bi vam moglo zatrebati u gepek pa uzimate po potrebi,jel ?!
Hotel Oasis, Perama?
Nasao sam jedan komentar ali mi se cini nedovoljnim...
Da li ima jos neko ko zna nesto o ovom mestu i hotelu?
Hvala
Hvala jos jednom! SAmo jos jedno pitanje:
pesak ili sljunak?
Inace idemo sa bebom 10 meseci pa pitam zbog toga za hlad.
...sljunak,na obe plaze iako se nalaze na zapadnoj strani gde su uglavnom pescane plaze.
Da hlad je neophodno obezbediti na bilo koji nacin jer do 18h ne mozes na sunce koliko pece,a narocito za bebe![]()