Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Pa upravo taj...Paxos-Antipaxos...Kazu da je more predivno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joca111:E, molim vas da mi kazete sve sto znate o mestu benitses na Krfu, jedino sam za to mesto nasao termin koji mi odgovara, a trebalo bi sto pre da rezervisem i dam avans, nema bas mesta!
Jos jednom, hvala unapred!![]()
E super, ajde kad se lepo odmoris ti napisi jedan sazet referat da malo podelis utiske sa nama, pa ako nesto propustis, ja cu te obavzno pitati!zgodnjikava:Danas sam stigla iz benitcesa...super malo mestasce,ako imas drustvo jos bolje,motor neophodan za obilaske i tad ti je grad Krf na 20min,smestaj "benitsas lux" je extra,ako imas u ponudi uzimaj odmah....sad idem da se odmaram od dugog puta.Ako imas jos neko pitanje,sutra odgovaram !
Pozdrav !!!!!![]()
OSman:POzdrav svima.
Za g. Pestafest-a konkretno - zadatak - (ako je moguće) daj nam pet lokacija (sem akvaparka - t0 je van konkurencije i ostrva Vido) koje bi trebalo 1000% obici ...
sad 16. idem u mesto Benitses
Pozdravi Budapest, čim zarudi jesen dolazim u tvoj kraj u Tropikarijum u TC Kampona
i pozdravi onu Frideriku što pjeva Kinek mondjom el vitkeimet
Sijo!
princezza:Molim vas neka neko napise utiske o Eliana hotelu u Dasiji.HVALA.![]()
Ja idem 31.07. pa kad se vratim pisem utiske!!!![]()