O KRFU KONKRETNO

E, molim vas da mi kazete sve sto znate o mestu benitses na Krfu, jedino sam za to mesto nasao termin koji mi odgovara, a trebalo bi sto pre da rezervisem i dam avans, nema bas mesta!

Jos jednom, hvala unapred!:)

joca111:
E, molim vas da mi kazete sve sto znate o mestu benitses na Krfu, jedino sam za to mesto nasao termin koji mi odgovara, a trebalo bi sto pre da rezervisem i dam avans, nema bas mesta!

Jos jednom, hvala unapred!:)

Danas sam stigla iz benitcesa...super malo mestasce,ako imas drustvo jos bolje,motor neophodan za obilaske i tad ti je grad Krf na 20min,smestaj "benitsas lux" je extra,ako imas u ponudi uzimaj odmah....sad idem da se odmaram od dugog puta.Ako imas jos neko pitanje,sutra odgovaram !
Pozdrav !!!!! :)

zgodnjikava:
Danas sam stigla iz benitcesa...super malo mestasce,ako imas drustvo jos bolje,motor neophodan za obilaske i tad ti je grad Krf na 20min,smestaj "benitsas lux" je extra,ako imas u ponudi uzimaj odmah....sad idem da se odmaram od dugog puta.Ako imas jos neko pitanje,sutra odgovaram !
Pozdrav !!!!! :)
E super, ajde kad se lepo odmoris ti napisi jedan sazet referat da malo podelis utiske sa nama, pa ako nesto propustis, ja cu te obavzno pitati! :D
Nema tog mesta u ponudi, a ja sam najvise ogranicen datumom polaska koji je bas tacno preciziran da bi nam svima odgovarao i stoga je problem da izvoljevamo!
Verovatno cemo iznajmiti kola posto nas ima 5, a i racunao sam da je za Opel Agilu potrebno negde oko 11 evra po osobi da bi se obisla cela obala Krfa u jednom danu i da se zadrzavamo samo na najlepsim mestima da se slikamo i da se kupamo samo na onim najlepsim plazama na Krfu, a i sam put cemo prvo isplanirati , gde da se zadrzavamo, a ako neko lepo mesto iskrsne , onda jos bolje!
(I ljudi, od ovih manjih automobila , koliko ja znam, najmanje vam trosi Opel Agila 1,0 ili 1,2 iako je ona malo skuplja, isplati se!)

Apartmani se zovu Panos i Avgustina, jesi li cula nesto o njima, ili ih videla??

POzdrav svima.
Za g. Pestafest-a konkretno - zadatak - (ako je moguće) daj nam pet lokacija (sem akvaparka - t0 je van konkurencije i ostrva Vido) koje bi trebalo 1000% obici ...
sad 16. idem u mesto Benitses
Pozdravi Budapest, čim zarudi jesen dolazim u tvoj kraj u Tropikarijum u TC Kampona
i pozdravi onu Frideriku što pjeva Kinek mondjom el vitkeimet
Sijo!

OSman:
POzdrav svima.
Za g. Pestafest-a konkretno - zadatak - (ako je moguće) daj nam pet lokacija (sem akvaparka - t0 je van konkurencije i ostrva Vido) koje bi trebalo 1000% obici ...
sad 16. idem u mesto Benitses
Pozdravi Budapest, čim zarudi jesen dolazim u tvoj kraj u Tropikarijum u TC Kampona
i pozdravi onu Frideriku što pjeva Kinek mondjom el vitkeimet
Sijo!

Ahilion-dvorac carice Sisi, Paleokastricu, Sidari, Kavos... Lep provod!

i da jedeš club sandwich u goodys/u
i da piješ moon juice:p
i da nosiš kondome, engleskinje su nasrtljive:lol:
i komarci su napast...
i da se okupaš jednom u lagrotti za mene:) (kafić na ulazu u paleokastricu..fenomenalno za skakanje u kristalnu vodu)

Pozdrav svim krfovcima! Ja i ne moram da odgovaram. Uvek ima dobrih ljudi.
Moj favorit je Kerkira, Kerkira.............Kerkira. Ujutro na motorcic pa iz Benicesa preko lagune na vidikovac pa u grad. Tumaranje, kafici pa kad se smoris na more, dremanje u hladu. Pa kah za'ladi ponovo grad, UZO, riba (ribe), pa se onda sve to lepooooooooo zalije vinom. Divota jedna. A pucina plava spava.. jos jedan itekako dobar razlog za koju litru (ali samo) dobrog vina. Tvrdjavu sam gledao samo iz daleka. Nevolim kapije , ulaznice, turisticke vodice (e, o tome cu vam pricati malo sutra), barijere i konope. Ulicice, kafanice, crkvice, male prodavnice, svega i svacega ali u njih se ulazi zbog ljudi i price.Ljude! Ljudi moji! To je Kerkira (Krf).

Svima dobar provod.
A sto se tice Peste (a bogami i Budima) bicu u septembru pa na dalje. Na raspolaganju. A ako volite film, onaj dokumentarni, specifican dodjite u novembru na PESTaFEST.
Hedonist

Evo i ja sam malo neodlucna

Prijatelji su mi preporucili Kassiopi ili Dassiu

Potrebno mi je mesto sa lepim plazama, lepom prirodom, ne mora da bude prepuno diskoteka ali da ima uvece gde da se izadje (zensko drustvo ide), da je pristupacno otici u neki Aqua Park...

Hvala unapred

Benitsas...lepo malo mesto,imas sve sto ti je potrebno,u ovo vreme nije bilo mnogo ljudi,ali mi smo bili veliko drustvo pa nam to nije smetalo...svi su ljubazni,lepo pricaju i razumeju engleski,cene su vece,ali zato idete u super markete u Krf.Ja sam dosta citala na forumu pre puta i mnogo mi je sve znacilo,ali tamo smo imali i dobrog predstavnika ispred agencije,tijana,i ona nam je sve objasnila,dala svoj tel pa smo mogli da je zovemo ako nam je sta trebalo,ali u principu sami smo se snalazili.Podelila nam je i mape ostrva,uzeli smo skutere i svaki dan u obilazak.Kola su o.k. varijanta,pogotovo ako je promenjivo vreme kao sto je nama bilo,ali je skuter nezamenjiv,prolazi kroz sve guzve,zastoje...Nisu lose ni plaze u samom Benitsesu,ali malo bi se smorili da smo svaki dan bili tu.Nisam videla ostale apartmane za koje ste me pitali,prosto nisam imala vremena da detaljno obilazim grad,po ceo dan smo se vozili,posle se drustvo skupi pored bazena,ili odemo u naki kafic na kraju ulice gde su bile karaoke,tu se malo izigramo i opet iz pocetka.Bili smo i u nekom klubu "havana" ali je bilo praznjikavo,tako da su najbolje zurke bile kada smo ih sami organizovali.Neki nasi drugari su isli do Krfa,ali kaze da ni tamo sad nema bas dosta ljudi,lokali su praznjikavi.
Pitajte sta vas konkretno zanima ....a,da cena sms poruke sa naseg broja je oko 25 din,tako da mozda nije losa varijanta da uzmete neki grcki broj,i imaju neke nove mreze,mislim da je jedna TIM,koje su dosta povoljnije od cosmote ili vodafon-a !

princezza:
Molim vas neka neko napise utiske o Eliana hotelu u Dasiji.HVALA. :)

Ja idem 31.07. pa kad se vratim pisem utiske!!! :D

Prvo da proverim, princezice, da li si bila prosle godine preko Relaxa na Tasosu? auskoro ce ti biti jasnje zasto pitam...
a, sto se tice hotrela eliana... nisi pogresila, to je toliko lep, prijatan hotel, sa velikim bazenom, barom na njemu, vrlo lepim dnevnim boravkom, a vlasnica... i vlasnik... uskoro ce ti biti jasnije... :)
pozdrav

Benitses: obicno mestasce, nista posebno. Ukoliko ste smesteni u Benitsesu a nemate auto, racunajte da je odmor propao, stoga, rent a car obavezno ukoliko zelite nesto da vidite a steta je otici na Krf i podneti toliki put da biste bili samo u jednom mestu. Dakle, provod u B. je nikakav, ima par zanimljivih kafica ali se do 10-11 uvece sve isprazni, ljudi prosto nestanu! Plaze su lose, male, neposecene i sto je najgore more je puno travuljine pocev vec od samog plicaka. Sto se tice vile Sofia za koju je neko pitao,ona je ok, blizu je centra, blizu plaze.

Back