eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Liberal 100%:Mislim da je to samo produzavanje agonije, kako za njih tako i za Srbe koji tamo zive, i odlaganje neizbeznog...
..ОЧИ ТИ ИСПАЛЕ... УСТА ТИ СЕ ЗА ВРАТ ОКРЕНУЛА !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Liberal 100%:Mislim da je to samo produzavanje agonije, kako za njih tako i za Srbe koji tamo zive, i odlaganje neizbeznog...
jes ti gledao sivi kamion? kad pop kaze da u vreme nase molitve, Bog nije tu. otisao je pre dve nedelje... mozda ima tu necega a?Бл:Ако се покајемо и замолимо ГОСПОДА за помоћ, ВРАТИЋЕ НАМ И ЦАРИГРДА. Толика је његова МОЋ. Зато само ВЕРЕ

Бл:Ако се покајемо и замолимо ГОСПОДА за помоћ, ВРАТИЋЕ НАМ И ЦАРИГРДА. Толика је његова МОЋ. Зато само ВЕРЕ
Ма даааааааааааааааааааај, онај филм нисам хтео ни да гледамSIGNATURE 350:jes ti gledao sivi kamion? kad pop kaze da u vreme nase molitve, Bog nije tu. otisao je pre dve nedelje... mozda ima tu necega a?![]()
АМИНgoocha:Tako je brate ,treba se pomoliti.
Бл:Опет спамујеш
Бл:Овај паписта analiticar стално спамује теме са коментарима који немју везе
Рајс: угрожена слобода вјероисповијести косовских Срба
Амерички државни секретар Кондолиза Рајс оцјенила је да је у Србији и Црној Гори припадницима свих вјерских заједница обезбјеђено право на слободу вјероисповести, изузев Србима на Косову и Метохији, којима је то право угрожено због одсуства безбједности и слободе кретања.
'Страх за безбједност спречава Србе да присуствују обељежавањима верских празника или обредима као што су вјенчања и сахране', рекла је Рајсова у Конгресу, представљајући годишњи извјештај Стејт департмента о верским слободама у свету. У документу, који обухвата период од 1. јула 2004. до 30. јуна 2005. и односи се на 197 земаља, истиче се да је број напада на косовске Србе, њихове цркве и манастире значајно смањен после сукоба из 2004. године, али да насиља има и да већина инцидената има корјене у етничким, а не вјерским сукобима. Када је ријеч о Србији и Црној Гори, у извештају се напомиње да Устав и закони државне заједнице обезбјеђују грађанима вјерске слободе и да владе СЦГ и република чланица генерално поштују та права у пракси, пренио је 'Глас Америке'. Стејт департмент у извештају наводи појединачне примере дискриминације и друштвеног насиља упереног против припадника верских заједница у СЦГ. 'Јеврејска заједница у Србији је пријавила пораст антисемитизма, укључујући и објављивање антисемитских публикација, посебно у периоду уочи локалних избора у јесен 2004. године. Такве инциденте критиковали су влада и демократски политички лидери као и Српска православна црква', оцењено је у извештају. Стејт департмент је указао и на то да влада СЦГ није укључена у канонски спор између Српске и Македонске православне цркве, а у извештају је наведен и случај владике Јована, који се налази у затвору због оптужби да је ширио националну, расну и верску мржњу. У извештају се говори и о тензијама између Српске и канонски непризнате Црногорске православне цркве. Стејт департмент је истакао да су те тензије превасходно политичке природе и да проистичу из црногорске тежње ка независношћу.
Бл:Хвала БОГУ али она је само једна, онај наш Воинович конгресмен, мислим, гори је од ње.
Жалосно је што наших људи има доста у Сенату,Конгресу и сл, али слабо раде посао
БЛ, зна Воја јако добро шта ради. Није он као они пре њега. Он размишља о Србији а не о Европи. И има велику подршку у САД од многих. Наравно тешко је изборити се са домаћим издајницима, али све ће то доћи на место...не брини.Бл:Хвала БОГУ али она је само једна, онај наш Воинович конгресмен, мислим, гори је од ње.
Жалосно је што наших људи има доста у Сенату,Конгресу и сл, али слабо раде посао