Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.164
Razmisljam da kupim skotsku suknju, eno ima na limundu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sexy!!!Razmisljam da kupim skotsku suknju, eno ima na limundu![]()
podeli s nama ako nije nesto krupno mozda mozemo da pomognemoО томе којим путем да кренем у животу. На раскрсници сам. Муке моје.
Ту су две девојке. Једна коју волим већ годину и нешто дана. Међутим, та осећања су почела да попуштају, али не тотално. Са друге стране сам упознао другу девојку са којом сам кликнуо одмах. Већ за два дана. То је јако застрашујуће јер сам од толиког узбуђења схватио да флертујем са другом девојком док имам једну.podeli s nama ako nije nesto krupno mozda mozemo da pomognemo
Ту су две девојке. Једна коју волим већ годину и нешто дана. Међутим, та осећања су почела да попуштају, али не тотално. Са друге стране сам упознао другу девојку са којом сам кликнуо одмах. Већ за два дана. То је јако застрашујуће јер сам од толиког узбуђења схватио да флертујем са другом девојком док имам једну.
Сада сам на том тренутку где треба да одаберем један пут. Као да сам растргнут. Тај снажан осећај кривице ме излуђује. А девојка коју сам упознао , невероватно смо слични. Док са тренутном девојком има доста разлика. Али ствари нису баш тако једноставне. И сама девојка је приметила да се понашам јако чудно. Ипак, жене то примете. Одједном желим дете, док је то раније било половично.
И сада чујем од ње да је 50/50 око тога. Што је тотално бедак. Док друга девојка 100% хоће дете. Наравно није мене рачунала у то. ЛОЛ. Нисмо се ни прописно упознали. Али знам бар толико да жели децу. Јако сам емотивно везан за девојку и никада нисам думповао девојку. То ми тако тешко пада. Посебно јер ја њу још увек волим. Не као пре, то попушта, али је волим. И не знам шта ћу са собом.
Да ли је вредно ризиковати и одбацити девојку зарад друге где ми ништа не гарантује успех. Свише је комплексно све. И немогуће је то објаснити једном поруком. Живот некада уме бити такво с р а њ е. Изглуђује ме ово данима.
problem jeste komplikovaniji tako da ne bi niko sa strane mogao da ti pomogne tako lako, jel si razmisljao da si mozda sa prvom samo u nekoj krizi a da si sa ovom drugom osetio neku strast, svakako treba da upoznas bolje tu drugu da bi mogao da znas da li je sve to tako kako ti se sad cini ili si je mozda samo idealizovao zato sto sa prvom nije bas najbolje trenutnoТу су две девојке. Једна коју волим већ годину и нешто дана. Међутим, та осећања су почела да попуштају, али не тотално. Са друге стране сам упознао другу девојку са којом сам кликнуо одмах. Већ за два дана. То је јако застрашујуће јер сам од толиког узбуђења схватио да флертујем са другом девојком док имам једну.
Сада сам на том тренутку где треба да одаберем један пут. Као да сам растргнут. Тај снажан осећај кривице ме излуђује. А девојка коју сам упознао , невероватно смо слични. Док са тренутном девојком има доста разлика. Али ствари нису баш тако једноставне. И сама девојка је приметила да се понашам јако чудно. Ипак, жене то примете. Одједном желим дете, док је то раније било половично.
И сада чујем од ње да је 50/50 око тога. Што је тотално бедак. Док друга девојка 100% хоће дете. Наравно није мене рачунала у то. ЛОЛ. Нисмо се ни прописно упознали. Али знам бар толико да жели децу. Јако сам емотивно везан за девојку и никада нисам думповао девојку. То ми тако тешко пада. Посебно јер ја њу још увек волим. Не као пре, то попушта, али је волим. И не знам шта ћу са собом.
Да ли је вредно ризиковати и одбацити девојку зарад друге где ми ништа не гарантује успех. Свише је комплексно све. И немогуће је то објаснити једном поруком. Живот некада уме бити такво с р а њ е. Изглуђује ме ово данима.
Стварно сам у бедак ситуацији. Ужас. Понекада заиста мрзим живот. Заправо, мрзим што сам превише емотиван. То је велика мана. У реду је бити емотиван, али ја сам превише емотиван и везујем се за људе веома. Огромна мана.nisam mnogo iskusan, ali instikt mi kaže da nađeš treću
Можда и јесте то, не бих знао. Знаш, тај осећај да излазиш са другом девојком док имаш једну, некако ми је бедан. Као да је варам јер сама намера излазака је усмерена да можда будем са том девојком. Не могу са мислима уопште расчистити. Заправо са мислима могу, оне су ми јасне. Али емотивно нисам способан.problem jeste komplikovaniji tako da ne bi niko sa strane mogao da ti pomogne tako lako, jel si razmisljao da si mozda sa prvom samo u nekoj krizi a da si sa ovom drugom osetio neku strast, svakako treba da upoznas bolje tu drugu da bi mogao da znas da li je sve to tako kako ti se sad cini ili si je mozda samo idealizovao zato sto sa prvom nije bas najbolje trenutno
Nemam pojma kakav je osecaj ali mogu da zamislim kako ti je zato ti i kazem komplikovano je i ne moze sa strane da se sagleda jer trebaju neke sitnice, moraces sam da razmislisМожда и јесте то, не бих знао. Знаш, тај осећај да излазиш са другом девојком док имаш једну, некако ми је бедан. Као да је варам јер сама намера излазака је усмерена да можда будем са том девојком. Не могу са мислима уопште расчистити. Заправо са мислима могу, оне су ми јасне. Али емотивно нисам способан.
Стварно сам у бедак ситуацији. Ужас. Понекада заиста мрзим живот. Заправо, мрзим што сам превише емотиван. То је велика мана. У реду је бити емотиван, али ја сам превише емотиван и везујем се за људе веома. Огромна мана.
Знам. Јако је тешка одлука. Стално расправљам са девојком о детаљима. О плановима, о томе како функционишемо, има ли ту неких неслагања. Практично тражим изговор да ми сама каже да нисмо једно за друго итд. Заправо, рекла је да ако постоји нека друга девојка да је у реду, да ће то прихватити. Очигледно девојке имају то чуло да сам се променио. Но упркос томе.. Уф како мрзим своју емотивну страну. Радије бих био један од оних што без савести мувају девојке и остављају их него ја.Nemam pojma kakav je osecaj ali mogu da zamislim kako ti je zato ti i kazem komplikovano je i ne moze sa strane da se sagleda jer trebaju neke sitnice, moraces sam da razmislis
uh pa ako trazis izgovor da bi ti rekla da niste jedno za drugo onda mi to vuce na to da ne bi mogao da neces ti da raskines pa bi ti bilo lakse da to sto ti hoces cujes i od nje jer je lakse ako je obostrano,a iz ovoga lici kao da ti vise ne odgovara ona ( ta prva)Знам. Јако је тешка одлука. Стално расправљам са девојком о детаљима. О плановима, о томе како функционишемо, има ли ту неких неслагања. Практично тражим изговор да ми сама каже да нисмо једно за друго итд. Заправо, рекла је да ако постоји нека друга девојка да је у реду, да ће то прихватити. Очигледно девојке имају то чуло да сам се променио. Но упркос томе.. Уф како мрзим своју емотивну страну. Радије бих био један од оних што без савести мувају девојке и остављају их него ја.
Не одговара ми 100% што је нормално. Али није да бих је шутнуо. Али ако бих бирао, одабрао бих нову девојку. Ма немам појма ни сам.uh pa ako trazis izgovor da bi ti rekla da niste jedno za drugo onda mi to vuce na to da ne bi mogao da neces ti da raskines pa bi ti bilo lakse da to sto ti hoces cujes i od nje jer je lakse ako je obostrano,a iz ovoga lici kao da ti vise ne odgovara ona ( ta prva)