Šef Telegrama ostavlja bogatstvo svoj deci čiji je otac, a ima ih preko 100

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
Osnivač aplikacije za instant poruke Telegram, Pavel Durov, kaže da će više od 100 dece čiji je otac bio podeliti njegovo procenjeno bogatstvo od 13,9 milijardi dolara.

„Sva su to moja deca i sva će imati ista prava! Ne želim da se međusobno rastrgnu nakon moje smrti“, rekao je gospodin Durov francuskom političkom časopisu Le Point.

Gospodin Durov je tvrdio da je „zvanični otac“ šestoro dece sa tri različite partnerke, ali klinika „gde sam počeo da donirate spermu pre petnaest godina da bih pomogao prijatelju, rekla mi je da je više od 100 beba začeto na ovaj način u 12 zemalja“.

https://www.bbc.com/news/articles/c77v4x8g7pro
1750435281158.png

E, to je pravi otac

Ruski tehnološki tajkun koji se samoproterao takođe je rekao časopisu da njegova deca neće imati pristup svom nasledstvu 30 godina.

„Želim da žive kao normalni ljudi, da se sami grade, da nauče da veruju sebi, da budu u stanju da stvaraju, da ne zavise od bankovnog računa“, rekao je.

Četrdesetogodišnjak je rekao da je sada napisao testament jer njegov posao „uključuje rizike – braneći slobode, dobijate mnogo neprijatelja, uključujući i one unutar moćnih država“.

Back