O cemu razmisljate?

a ljudi moji šta su ti ove savremene tehnloške navike

vidim na stolu danas kod drugara novinu - večernje novosti i na naslovnoj neki zanimljiv naslov,

i šta uradim...pružim ruku i tapnem prstom preko naslova da mi otvori kao na tabletu

Treba idem na svadbu uskoro a nisam dugo bio na takvim okupljanjima, ne znam sta se u danasnje vreme poklanja ili koliko se daruje. O odevanju jos ne razmisljam ali docice i to na red,,

I jedno i drugo zavisi... Kod koga je, koliko su ti mladenci bliski i tako to. Ali što reče Šerlok, ništa ispod 50 €. I bolje ti je mnogo da daš pare, pokloni su sad skroz demode.

Treba idem na svadbu uskoro a nisam dugo bio na takvim okupljanjima, ne znam sta se u danasnje vreme poklanja ili koliko se daruje. O odevanju jos ne razmisljam ali docice i to na red,,
Ovde tutneš 50 evra u čestitku ako je dalji rod ili komšiluk, 100€ ako je ono relativno bliži rod,i tako dalje po bliskosti dok ne avanzuješ do kuma ili ti se rođena sestra udaje a onda si najebao :lol:
Isto važi i za odevanje,ako nisi u prvim redovima tipa kum ili dever ili sl. pantalone,bolja košulja koju već imaš i lagana obuća(mislim nemoj baš air max) šta već imaš,ležerno ali ne dripački

Nego reci mi kako je u Švajcarskoj gde si na venčanju švajcarkinje i brazilca...ajde sad budi pametan kada je tamo 50€ kusur u meku :lol:

@ tema

Sad mislim oće li ovaj brazilac neke sestre ili drugarice zvati da mi se barem karta isplati :think:

Poslednja izmena:
Moje vencanje u okolini zlatibora pocetkom oktobra tako da ce I od toga dosta zavisiti odevanje. To se i ja razmisljam, dal da vodim neku pratilju ili tamo da se upustim u neku avanturu, cisto brzo prodje vreme.

E sto se poklona tice mozda najbolje cestitku I geschenkgutschein vrednosti 100 fr.

tako oni to rade ovde ako nisu balkanci:D

O kućnim ljubimcima :ceka:

67191837_494709924620120_1809933939050020864_n.jpg

Back