Nije to sramota to jeste 13, 12 , nego ovo za 2 min , 4 min, ja nesto nisam imao srece, ali moj skolski jeste...on je imao 6 zena i svaka mu je svrsavala kao zecica u 2, 3 min...a ima normalan jos i tanak....nista ni duzina ni debljina...
Jedino sto je zec, znaci i on se napali i max 3 min...
Ali ga hoce sreca, eto 6 puta se zenio , sve su lepe i vredne, nijedna baraba, a sve kao i on otkricaju u 3 min...
A ja , neke 10 neke 15 neke sat vremena, ovo pricam minimum...a da voli tako , moze to da se ubrza, ali voli ta trajanja..
Ustvari ovo sa 10 je retko , ali posto je bilo nisam izostavio..
Sve ovo moze da se dotera na 3 min, ili cak i 2...uz kviska...tj nesto sto ekstra brzo podize zensku...ali da ne izmisljamo kad ne moramo...ovo je pozeljna varijanta...
Naravno ima i fetishista....to je ono kad npr zensku pali analni odnos, ne vaginalni , ili kad se lozi na oralac....a ima telo san snova, pet sati da je deljes i da ne prestajes....
Jos gore je jedna mlada klinka prelepa , telo strava vretenasto , sto bi rekli u slengu mrsavica, lomna u struku , a najvise sto voli je da onanise muskarcu....i igra se sa njim...
To je ozbiljno opterecenje za mozak....ne zeza te, voli te, a topi se rkicom ...
Iznervirah se sad kad se prisetih...
Najgore je kad imas snobovku erotsku snobovku , koja place kad joj izvadis komad....
Zasto places....zato sto nece moci ceo da stane.....
Taj rad...a obicno ima i drugaricu , nekako se nadju da su dve, i onda vuku ili ka voajerstvu , jedna drugoj salju snimke seksa ili cak i zovu na trojku....ali su erotski snobovi...sto znaci nije emotivna nego je seksualna veza....strastvena veza...
To nije napisano u clanku , da ne ispadne da ne postoji , nego se samo pretpostavlja da su sve veze emotivne a ima puno koje nisu nego su ja tebi ti meni seksualne...