O cemu razmisljate?

Не одговара ми 100% што је нормално. Али није да бих је шутнуо. Али ако бих бирао, одабрао бих нову девојку. Ма немам појма ни сам.

@čarter rock
Проблем је у том што ја и јесам добар тип, а то управо и привлачи моју девојку. Што је иронија. Девојке воле ону црту безобразлука. Мада увек када се посвађам са њом, ма колико њу то повредило, она се мени враћа, а не обратно. Немам појма шта радим погрешно. Или она живи на седмом небу.

ako hoćeš da karaš neku sa foruma onda moraš biti taktičniji

Razmisljam o tome da ako postoji mogucnost vise kosmosa, to maltene daje toliki br mogucis svetova da je maltene beskonacno. Barem kada je kapacitet uma u pitanju. E sada, to takodje znaci da postoji ogroman br klonova zemlje. Na pr neka taml civilizacija jako slicna nama. Isto bipedalni, u slicnom razvojnom stadijumu, cak imaju slicne muzicke instrumente. Samo neke male razlike recimo.. E sada takodje slicne napisane kompozicije. Kako li bi zvucala njihova verzina krcka orascica, ili mozda satijeova setna gnossiene, ili listova madjarska rapsodija...

Razmisljam o tome da ako postoji mogucnost vise kosmosa, to maltene daje toliki br mogucis svetova da je maltene beskonacno. Barem kada je kapacitet uma u pitanju. E sada, to takodje znaci da postoji ogroman br klonova zemlje. Na pr neka taml civilizacija jako slicna nama. Isto bipedalni, u slicnom razvojnom stadijumu, cak imaju slicne muzicke instrumente. Samo neke male razlike recimo.. E sada takodje slicne napisane kompozicije. Kako li bi zvucala njihova verzina krcka orascica, ili mozda satijeova setna gnossiene, ili listova madjarska rapsodija...
Већ се о таквом концепту увелико говори. Као када се деле карте у покеру. Ма колико год комбинација да постоје, у једном тренутку почеће комбинације да се понављају.

Већ се о таквом концепту увелико говори. Као када се деле карте у покеру. Ма колико год комбинација да постоје, у једном тренутку почеће комбинације да се понављају.
Pa da. Neverovatno je koliko je beskonacnost nepojmljiva. Ma i neki veliki brojevi tipa milijarda. Koliko mozes ljudi da zamislis i vizualizjjes na jednom mestu? Hiljadu, milion, milijardu, kvadralion, guglpleks?

Pa da. Neverovatno je koliko je beskonacnost nepojmljiva. Ma i neki veliki brojevi tipa milijarda. Koliko mozes ljudi da zamislis i vizualizjjes na jednom mestu? Hiljadu, milion, milijardu, kvadralion, guglpleks?
Пи је врло интересантан број. Постоје секвенце које се понављају. Премда, нема крајa. Људи се такмиче у памћењу броја децимала ПИ броја и тренутни гинисов рекорд, ако се не варам, јесте 67,890 упамћени цифара. Неко је баш протраћио живот :hahaha:

Пи је врло интересантан број. Постоје секвенце које се понављају. Премда, нема крајa. Људи се такмиче у памћењу броја децимала ПИ броја и тренутни гинисов рекорд, ако се не варам, јесте 67,890 упамћени цифара. Неко је баш протраћио живот :hahaha:
Ma da ludo pi. Magicnih 3.14 i td da bi odredio odnos kruznice sa precnikom. Tako olako shaceno, ali kada uzmes krug kao geometrijsko telo i shvatis da jedan naizgled random br je deo zakonitosti tog oblika... A toliko stvari tezi kruznom, pa i nebeska tela.. Jel treba da se zamislimo. Jel bese ima pi i u zlatnom preseku ili je to vec preterano?

Ту су две девојке. Једна коју волим већ годину и нешто дана. Међутим, та осећања су почела да попуштају, али не тотално. Са друге стране сам упознао другу девојку са којом сам кликнуо одмах. Већ за два дана. То је јако застрашујуће јер сам од толиког узбуђења схватио да флертујем са другом девојком док имам једну.

Сада сам на том тренутку где треба да одаберем један пут. Као да сам растргнут. Тај снажан осећај кривице ме излуђује. А девојка коју сам упознао , невероватно смо слични. Док са тренутном девојком има доста разлика. Али ствари нису баш тако једноставне. И сама девојка је приметила да се понашам јако чудно. Ипак, жене то примете. Одједном желим дете, док је то раније било половично.

И сада чујем од ње да је 50/50 око тога. Што је тотално бедак. Док друга девојка 100% хоће дете. Наравно није мене рачунала у то. ЛОЛ. Нисмо се ни прописно упознали. Али знам бар толико да жели децу. Јако сам емотивно везан за девојку и никада нисам думповао девојку. То ми тако тешко пада. Посебно јер ја њу још увек волим. Не као пре, то попушта, али је волим. И не знам шта ћу са собом.

Да ли је вредно ризиковати и одбацити девојку зарад друге где ми ништа не гарантује успех. Свише је комплексно све. И немогуће је то објаснити једном поруком. Живот некада уме бити такво с р а њ е. Изглуђује ме ово данима.

Negde sam čula da ako se muškarac dvoumi između dve žene treba da izabere drugu, jer da je voleo prvu ne bi mu se ni dopala druga.
Već je varaš, gore i teže nego da je samo sex u pitanju.
A sebično je držati je u laži samo da ne bi ostao sam. Ako ostaneš sam, pojaviće se treća.

Negde sam čula da ako se muškarac dvoumi između dve žene treba da izabere drugu, jer da je voleo prvu ne bi mu se ni dopala druga.
Već je varaš, gore i teže nego da je samo sex u pitanju.
A sebično je držati je u laži samo da ne bi ostao sam. Ako ostaneš sam, pojaviće se treća.
Čuo sam to već. Ali kao što sam rekao, situacija je vrlo kompleksnija od toga. Ali hvala na savetu.

Back