AleksandarJelic88
Aktivan član
- Poruka
- 1.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nem pojma o cemu razmisljam. Iskreno da kazem sve mi je dojadilo i treba mi neka velika promena u zivotu. E sad mi pade nesto napamed.... "Kanada" Ljudi palim za Kanadu... Ma boli me sve. Odo bre tamo. Imam da iscimam tetku da mi sredi da odem tamo kod nje pa da mi se malo zivot promeni. Ako nista bar cu malo da proputujem i da vidim svet. Ma bre bas me briga... Ima bre da odem tamo i da Pravim rakiju... Staaa!!! Ima kanadjani da se naloze na radzu pa cu da postanem bogat kao sultan od romea.![]()

O tome kako ću nestati sa Krste na nedefinisan period, nešto mi je sve dosadilo, moram da promenim malo rutinu...
tkacio:Čak su doveli i pandure po tamo nekog Kaplarevića.
Posle se čudimo zašto nam grad propada...
P**ka im materina,samo nešto odlažu i traže obezbeđenje!Kakvi nam majmuni vode grad!Pa j**em im sve,ni nacrtanu ovcu nisu zaslužili da čuvaju!
tkacio:Čak su doveli i pandure po tamo nekog Kaplarevića.
Posle se čudimo zašto nam grad propada...
![]()
tkacio:Razbiću TV...
Da li da prodam bubreg, kako je živeti sa jednim bubregom, šta da kupim za pare od prodatog bubrega...?

isključi ga, uzmi knjigu u ruke?

Ja sam se palio na hanibala lektora kao klinjo da te demantujem, sad razmišljam da bi možda bilo mudro da obučem duge pantalone i zatvorim prozore ...mudar si ti, Serijski...

najlepse hvala na adresi, ali u medjuvremenu sam nasla rezultate na teletekstu...nista ovaj put....a tako bi mi valjala jedna sestica
mudar si ti, Serijski...da li sam vec negde rekla dav obozavam filmove o serijskim ubicama, i uopste manijake?
![]()
U suštini ništa:svađali se,pretili,zvali obezbeđenje,odlagali govore za 10 minuta...BTW razmišljam šta li me to muči u životu te skoro svaku noć imam košmare....ko ce sutra sabajle za BG...
sta se to desavalo po KV skupstini, nisam u toku?
Baš sam sinoć sanjao da je Saška došla u Mošin Gaj i rekla mi da joj umro ćale(pu,pu).Odmah posle toga sam sanjao da se moja kuma čudila kako sam živ.
UBTW razmišljam šta li me to muči u životu te skoro svaku noć imam košmare.Baš sam sinoć sanjao da je Saška došla u Mošin Gaj i rekla mi da joj umro ćale(pu,pu).Odmah posle toga sam sanjao da se moja kuma čudila kako sam živ.
![]()
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio: si ti normalan?verovatno to da si ti došla u mošin gaja sta je ovde bio kosmarni deo?