О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја из мог комшилука овде у граду познајем само једног Босанца а остале немам благе везе ко су...преко пута мене има перионица у којој ради један комшија идиот који ме често орасположи његовом ретард фацом и флегматично ретардираним изразом лица...да му само видите фацу кад му чико да Штрафикс и црево за воду.Па онако се ни мој пекинезер не обрадује када ме види после посла :) а иначе у Конареву су ми некако сви комшије па чак и они који од мене живе на неколико километара.Е тамо знам све

Razmisljam,,,,da potrazim nekog ritam gitaristu za jem or kasnije band,,,,neg retki su koji hoce da sviraju progresivni metal,,,,mn0go retki,,,,ili Cacophony speed metal tip,,,ili techical death ili black :whistling:

Black?!?!?! :aaa: Pa to mi se nije sviđalo ni kad sam bila mlada i otvorena za nove ideje. :thumbdown:

Ma to je do njegovog novog "gazde", zapravo kolege kom je trebala još jedna veterinarska diploma... Izgleda da je krenulo tu neko prepucavanje ili je ovome daleko da se iscima iz svog *ebenog Konareva do grada da završi to šta treba a ovom mom ispod časti da ga požuruje, danas ga je konačno nazvao da pita kako napreduje i lik je bio nešto nedefinisan... Što je bilo do mene, ja sam završila. Ne znam, nekako ne mogu da se otrgnem utisku da je u pitanju neka sabotaža, karma ili tako nešto. :(

Ma nem pojma o cemu razmisljam. Iskreno da kazem sve mi je dojadilo i treba mi neka velika promena u zivotu. E sad mi pade nesto napamed.... "Kanada" Ljudi palim za Kanadu... Ma boli me sve. Odo bre tamo. Imam da iscimam tetku da mi sredi da odem tamo kod nje pa da mi se malo zivot promeni. Ako nista bar cu malo da proputujem i da vidim svet. Ma bre bas me briga... Ima bre da odem tamo i da Pravim rakiju... Staaa!!! Ima kanadjani da se naloze na radzu pa cu da postanem bogat kao sultan od romea.:mrgreen::klap::bye::bye::bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back