О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na dobrodoslici, to mom egu izuzetno prija. Ne pokusavajte nikakvo muvanje, ja zelim samo dobro zezanje

Ко о чему баба о кромпирима

hahahahahaha, vi svi sigurno idete u skolu, a ja iz topline svoga kreveta..........

Идемо у школу....с'тим што неко иде на часове,неко да шацује цурице,неко да предаје и тако...

Maja dosla da se muwa ali je pogresila temu:D
razmisljam o tome kavo je Vojno naselje, ima li tamo neke perspektive?

Naravno da nema,trenutno najcrnje dno Kraljevacke opstine...
Cesto me sramota sto zivim tu...(dobro,blizu...0

A o cemu razmisljam?
Mrzim to sto cu da radim u subotu,a najverovatnije i u nedelju!!!:otkacio::otkacio::otkacio:

Naravno da nema,trenutno najcrnje dno Kraljevacke opstine...
Cesto me sramota sto zivim tu...(dobro,blizu...0

A o cemu razmisljam?
Mrzim to sto cu da radim u subotu,a najverovatnije i u nedelju!!!:otkacio::otkacio::otkacio:

znachi nishta od palachinki kod nas na gajbi ? A lemilica ? Kad budes sledeci put dolazio, ponesi lemilicu da neshto slepimo... i ne ogovaraj me po forumu, unishtices mi (fake) reputaciju :D

enivej, razmishljam o doruchku...

Vojno naselje ili Pic mala?

:shock: Za šta?! Znaš onu Rambovu? "Dnooo dnaaa, dnooo dnaaa, sa nama dodirnite dnooo dnaaa!" Moj bivši, inače godinama živi u Picmali, objašnjava zašto se i dalje druži sa Ribničanima s kojima je odrastao. Kaže, preselio se on tamo i prvi put kad je izašao sa nekim momcima iz svog novog kraja, ta dvojica, navodno ortaka, su se međusobno izbušili noževima. A Vojno naselje mi je nekako suviše sub-urban.

Razmišljam kako imam još nepune 4 nedelje da rešim ovo što me trenutno muči a da ne zaglavimo robiju i ja i ginekolog i svi ostali uključeni a nemam knjižicu jer je moj "dragi" baš ovih dana našao da menja firmu! :otkacio: Ponekad imam utisak da me sabotira.

Moj bivši, inače godinama živi u Picmali, objašnjava zašto se i dalje druži sa Ribničanima s kojima je odrastao..
Isti slučaj kao moj.Evo sad će 3. godina kako sam na Pampuli a nikog ne poznajem(i nemam nameru da upoznam)odatle.Tako kad mi je dosadno odem oko 01-02h ujutru do Ribnice i pokupim društvo,pa svi onako đuture odemo kod Nikoline prodavnice na pivo.:super:

Pazi, moja kuma živi ispod ratarskog (ulica Šumice, preko pruge, mogle smo da se dovikuemo kroz prozor dok nisu napravili nadvožnjak) a moja druga najbolja drugarica-od jedine dve prave u KV, u Boračkom a ja sam sad preko puta Belog dvora. Mogu na prste da izbrojim koliko sam puta za ovih godinu ipo kako sam se preselila popila kafu sa prvom komšinicom. Nije da mi se ona ne sviđa, čak mi je i draga ali... Šta znam. Zato sam juče sa kumom pričala telefonom skoro sat vremena a sa tom drugom drugaricom skoro pola sata na ulici. Osim toga se virtuelno družim sa nekim cicama iz BG, Zemuna, Niša, Zrenjanina... Sve sa Foruma, uglavnom sa Ljubimaca. A živela mi je tu preko puta poznanica sa vežbica za trudnice i nisam za godinu dana ni pokušala nešto da se zbližim s njom osim što popričamo kad se sretnemo na ulici.

Slična situacija i kod mene. Svi zaista bliski i dragi ljudi su mi razbacani po gradu a, bogami, i Srbiji. Nemam želju da se zbližavam sa komšijama samo zato što su mi komšije. Šta znam, tako sam odrasla, ni moji nikada nisu kafenisali sa komšilukom. Dobar dan i toliko. Skoro sam ukapirala da nemam pojma ko sve živi u okolnim kućama a dalje u ulici i da ne govorim.

sto me odbaciste sa foruma...morala sam ponovo da se registrujem.....a, Suki?

Ko te odbacio, da mu ja pokazem :bye:! Svi smo tu samo tebe nema u poslednje vreme.

Ovih dana se radilo i jos uvek se radi na modernizaciji foruma, vise puta su resetovali kompletan forum tako da je doslo do manjih bagova, prijavi mi na PP ako si imala problema sa logovanjem ili registracijom i kakvih si problema imala, da resavamo to!
Inace vidim svi postovi su ti tu, ne bi trebalo da je nesto ozbiljno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back