О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako s godinama postajem sve manje tolerantna i ne mogu da trpim razna pro***avanja i prenemaganja... :neutral:

:amen:

Dakle, ovaj covek je savrsen u svakom pogledu. :aha:

Animal rightsIn recent years Tankian has taken a stance supporting animal rights. He also has become a vegetarian who has strong feelings against the establishment of industrial slaughterhouses. In an interview with PETA, he also claimed his change due to "touring and its variety of edible crap," and also he felt it was "instinctive somewhat." Furthermore, he also feels the need for respect towards 'mother earth'. [18]

In July 2009, Serj signed a PETA petition against the slaughtering methods of chickens in KFC slaughterhouses.[19]

Razmišljam... Na današnji dan pre deset godina mi je prvi put... hmm... pa, recimo slomljeno srce, a pre godinu dana na isti dan po drugi put. (Baksuznog li datuma, ha!) I kakav osećaj tuge/besa/bola/beznadja u tim trenucima, prosto za ne poverovati da će ikada proći. Al' prodje. Izbaciš to iz sistema i pičiš dalje.
Čovek je čudna zverka...

Razmišljam... Na današnji dan pre deset godina mi je prvi put... hmm... pa, recimo slomljeno srce, a pre godinu dana na isti dan po drugi put. (Baksuznog li datuma, ha!) I kakav osećaj tuge/besa/bola/beznadja u tim trenucima, prosto za ne poverovati da će ikada proći. Al' prodje. Izbaciš to iz sistema i pičiš dalje.
Čovek je čudna zverka...

Bar ove godine na taj dan nisi ugrožena po tom pitanju :P Al' se pazi leda na trotoarima, da ne slomiš ruku ili nešto :P
A za to da će proći si u potpunosti u pravu.. I kad prođe, opet se zaneseš i upustiš u tako nešto i opet se sve sruši, i opet malo patiš pa kreneš dalje iako znaš šta te čeka. Valjda je nagrada i suviše neodoljiva da bi smo igrali razumno :)

Uchim istoriju, trenutno sam na net pauzi.. xD
Razmishljam, ali intenzivno o miru u svetu.. :/
Chini mi se da je ovo stih BS: ,,Pa zar vas istorija nasha, nije bash nishta nauchila.."
"Ako promenimo sebe mi promenićemo druge".Danas u prolazu čujem neke klince kako se svađaju oko latinice i Hrvata...Čo'eče,ja u njihovim godinama nisam znao gde je Hrvatska.:D

Bar ove godine na taj dan nisi ugrožena po tom pitanju :P Al' se pazi leda na trotoarima, da ne slomiš ruku ili nešto :P
A za to da će proći si u potpunosti u pravu.. I kad prođe, opet se zaneseš i upustiš u tako nešto i opet se sve sruši, i opet malo patiš pa kreneš dalje iako znaš šta te čeka. Valjda je nagrada i suviše neodoljiva da bi smo igrali razumno :)

Uglavnom igram razumno. Al' par puta nisam i eto meni pouke... No, danas je i sa srcem a i sa ostalim delovima tela sve u najboljem redu. :P

Uglavnom igram razumno. Al' par puta nisam i eto meni pouke... No, danas je i sa srcem a i sa ostalim delovima tela sve u najboljem redu. :P

Joj, Dile, ne znaš prosto šta i kako da radiš, ne valja ni da se skroz otvoriš ni da se skroz zatvoriš. :aha: A sredine tu nema.

Pokušavam da smislim način da se zgrejem a da ne potrošim detetu svo preostalo mleko kuvajući kakao sebi. I o sirovim leblebijama. Da ih imam, mogla bih da spremim humus, da mažem na bruskete za doručak, i mogla bih da ispržim falafel, da jedem uz grašak umesto kobaja za ručak. Nema, moram da teram ovog da zove svog cimera iz studentskih dana, inače velikog uvoznika raznih grickalica, makedonskih vina i ostalog, da urgira za leblebije pošto od ujke iz Skoplja, a zbog ujne Makedonke, nema vajde. :aha:

E, humus, to je mnogo lepo, baš si me dobro podsetila. Kupovala sam ga u UK, ima ga u svim marketima tamo. Kako ga praviš, daj recept? :)

Pa ne pravim ga, nemam sirove leblebije. :lol: A recept je u osnovi da se pomešaju taan (iliti tahini), začini (beli luk, peršun, so...) i leblebije, sirove, natopljene preko noći, nisam sigurna da li se kuvaju i koliko, najbolje da pogledaš na Brkinom sajtu. (Onako genijalan muškarac nema šanse da je straight. :()

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back