О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto sam, o zašto, svake godine s dolaskom lepog vremena primorana da "uživam" u muzičkom (ne)ukusu svojih komšija...

Ud'ri kontru, znaš kako se disciplinuju od Rammstein-a! :twisted: A prolazi i Betoven. :whistling: Moje prve komšije su rodom iz Indije i muzika im je takva, od onih najnižih kasti, vidim da ću i ja morati da se prešaltam sa slušalica na zvučnike ako krenu da uznemiravaju, imam već iskustva sa tim. :whistling:

Ud'ri kontru, znaš kako se disciplinuju od Rammstein-a! :twisted: A prolazi i Betoven. :whistling: Moje prve komšije su rodom iz Indije i muzika im je takva, od onih najnižih kasti, vidim da ću i ja morati da se prešaltam sa slušalica na zvučnike ako krenu da uznemiravaju, imam već iskustva sa tim. :whistling:
veliki zvucnici okrenuti ka komsijama i prislonjeni uz zid
najbolje prolaze butthole surfers-i, njih niko ne moze da podnese

Jacob i Vilus su se borili protiv komšija od preko puta Rammsteinom i Betovenom, na F odeljenju je izglasano da tako probaju kad su se jedno vreme pojavljivali nervozni zbog komšijskog šunda, a sve od preko puta. Vilus je poludela od neke Ivane što se po Berane šeta i od nekog sa voćnjakom i suicidnim sklonostima i njeni biglovi su bolje podneli naš (odeljenjski) muzički izbor. :lol: A probaj i Vanesu Mae! :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back