О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zlatarna Celje,Securitas i kao šlag na torti dokumentarac"Pink Panter"(na državnoj televiziji).Pa j*b'o te,lopovi su u filmu prikazani kao heroji naroda!:dash:Tijanićuuuuu...Neka Dejo kaže umesto mene:

Da, bre, tragedija. Predstavljaju ih kao Robina Huda. A šta drugo i očekivati od lopovske televizije u lopovskoj državi?! Mislim, za šta da im plaćam pretplatu?! :ljutko: Da bih gledala reklame, nečije, svetu nebitne bebe i seljačke svadbe?!

Ne prestajem da se smejem ovome.:lol:
sido78033.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ko je sad, Stivi i Limunovo drvo? I beše Kreptoman?
Limun je totalno OK mod.Krepto dosta prigovara na spam iako je bio neviđeni spamer dok nije postao mod,to ume da me izbaci iz takta.A Stivi...Sa njim sam se svađao još od učlanjenja na forum.:lol:Nejasan mi je njegov potez zatvaranja ispamovanih tema i otvaranja novih sa istom tematikom.:confused:Nekadašnje grupno tolerisanje Erazmovih bljuvotina je posebna priča,srećom našao se neko pametan i banov'o ga.

Limun je totalno OK mod.Krepto dosta prigovara na spam iako je bio neviđeni spamer dok nije postao mod,to ume da me izbaci iz takta.A Stivi...Sa njim sam se svađao još od učlanjenja na forum.:lol:Nejasan mi je njegov potez zatvaranja ispamovanih tema i otvaranja novih sa istom tematikom.:confused:Nekadašnje grupno tolerisanje Erazmovih bljuvotina je posebna priča,srećom našao se neko pametan i banov'o ga.

Da, prisećam ga se od ranije :lol: Stivi je... Stivi. :aha: Iskreno, ne znam ko je Erazmo ali verujem da je dobro zabrljao kad je popio ban. :think: Eto, vidiš, sad razmišljam da otvorim na Svetu životinja lepljivu o prekršajima... Nema toga puno, dođe nam po koji lovac da izvrši harakiri. :kafa:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back