TheWickerMan
Domaćin
- Poruka
- 4.271
Ovaj...Uviđaš li uzročno-posledičnu vezu?
A ja, pak, preferiram elastične materijale!
![]()
Uvidjam ali me bas briga

@ lemi a znas li ti kolko kosta Mac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj...Uviđaš li uzročno-posledičnu vezu?
A ja, pak, preferiram elastične materijale!
![]()
^ To je ono shto kazu, sve dolazi na svoje s godinama... valjda... :/ (:
Ufff, sve mu diraj ali nemoj godine da mu pominješ, hiper osetljiv je na to![]()
Kako s godinama postajem sve manje tolerantna i ne mogu da trpim razna pro***avanja i prenemaganja...![]()
Animal rightsIn recent years Tankian has taken a stance supporting animal rights. He also has become a vegetarian who has strong feelings against the establishment of industrial slaughterhouses. In an interview with PETA, he also claimed his change due to "touring and its variety of edible crap," and also he felt it was "instinctive somewhat." Furthermore, he also feels the need for respect towards 'mother earth'. [18]
In July 2009, Serj signed a PETA petition against the slaughtering methods of chickens in KFC slaughterhouses.[19]
Razmišljam... Na današnji dan pre deset godina mi je prvi put... hmm... pa, recimo slomljeno srce, a pre godinu dana na isti dan po drugi put. (Baksuznog li datuma, ha!) I kakav osećaj tuge/besa/bola/beznadja u tim trenucima, prosto za ne poverovati da će ikada proći. Al' prodje. Izbaciš to iz sistema i pičiš dalje.
Čovek je čudna zverka...
"Ako promenimo sebe mi promenićemo druge".Danas u prolazu čujem neke klince kako se svađaju oko latinice i Hrvata...Čo'eče,ja u njihovim godinama nisam znao gde je Hrvatska.Uchim istoriju, trenutno sam na net pauzi.. xD
Razmishljam, ali intenzivno o miru u svetu.. :/
Chini mi se da je ovo stih BS: ,,Pa zar vas istorija nasha, nije bash nishta nauchila.."
Bar ove godine na taj dan nisi ugrožena po tom pitanjuAl' se pazi leda na trotoarima, da ne slomiš ruku ili nešto
A za to da će proći si u potpunosti u pravu.. I kad prođe, opet se zaneseš i upustiš u tako nešto i opet se sve sruši, i opet malo patiš pa kreneš dalje iako znaš šta te čeka. Valjda je nagrada i suviše neodoljiva da bi smo igrali razumno![]()
Uglavnom igram razumno. Al' par puta nisam i eto meni pouke... No, danas je i sa srcem a i sa ostalim delovima tela sve u najboljem redu.![]()
E, humus, to je mnogo lepo, baš si me dobro podsetila. Kupovala sam ga u UK, ima ga u svim marketima tamo. Kako ga praviš, daj recept?![]()