О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
много зезнут осећај...сто пута сам рекао да после пекинезера кога имам сада нећу да имам ни једног љубимца више

A ja sam proslog leta bila u iskusenju da uzmem mladog setlandskog ovcara, nesto najblize onome sto je moj Gizmo bio. Dobro da nisam, mada ima osoba koje su sasvim zadovoljne nastavljajuci sa istom rasom. Ne znam, ne mogu da zamislim da ceo zivot provedem bez psa a sticajem okolnosti to ce biti susta suprotnost od svog prethodnika-zenka, velika, kratkodlaka, voljna da donosi lopticu i granu.

Nem' pojma koliko ce da me oderu u privatnoj laboratoriji za hormone stitnjace a ceka me i to cim zavrsim sa bronhitisom. :aha:

Zar već ima GODINU DANA!!!???

Pa ima. A sledece nedelje 2 godine da mi je umro otac. A na prolece godinu dana da je otrovan macak Bili.

Nego, slucajno sam nesto pritisla na tastaturi, cini mi se Ctrl umesto Shift, i sad mi yvanicno na Language bar stoji da je na srpskom, latinici, ali je tastatura i dalje na engleskom. Cirilica radi ali na nju nisam navikla. IMa neko ideju sta sam poHebala i kako da ga vratim u normalu?

Uvek ću biti u stanju da zveknem ovakve neljude.
http://www.mondo.rs/s196312/Magazin/Porodica/U_cemu_je_tajna_uspeha_kineskih_djaka.html
Ami Čua u svojoj knjizi opisuje svoje stroge metode.Ona svojim dvema ćerkama zabranjuje skoro sve što je za većinu druge dece i roditelja na zapadu potpuno normalno:igrice na kompjuteru,da prespavaju kod drugarica,da igraju u školskoj pozorišnoj predstavi.Jednom je Čua zapretila svojoj ćerki da će joj spaliti plišanog medvedića ako ne bude savršeno odsvirala partituru na klaviru.Posle toga više nije bilo grešaka u sviranju.

Da ili ne?:think:
s5bl8j.jpg

Pa meni solidno dosta...sedeo sam u njemu,nisam ga vozio...ali za te pare je bestbyu (9990 e ) ako hoces mali SUV ... tebi bese nije bitno 4x4 ili jeste? Najbolje da odes i da sednes u njega za pocetak... Imaju prestavnistvo u |Cacku... mozemo zajedno...

Pazi, ako ja sednem u njega, ne izvadi me vise niko :)
jos da pohvatam u kojoj banci cu da podignem pare i to je to, hehe
taman bi mogli da zapucamo, usput nam je do Loja :)

Pazi, ako ja sednem u njega, ne izvadi me vise niko :)
jos da pohvatam u kojoj banci cu da podignem pare i to je to, hehe
taman bi mogli da zapucamo, usput nam je do Loja :)

Nije nam usput ali idemo :D klopa uvek moze :0

Mmmm, palačinka, slatko od jagodica i krem, streljajte me posle kad zakukam da nemam šta da obučem! :zcepanje:

drooling_homer-712749-1.png

meni sve pantalone popucase,moram da kupujem druge,na svakima dugme pukne i ne mogu da ih zakopcam... :D

a zasto bi? Bolje uzmi VAIO za taj kesh ili neku bolju Tecru... ;)
Zato što,koliko god žmureo na to,moj HP z**ebava sa zvukom zbog čega je prvobitno i kupljen.Burazov MSI se takođe nije pokazao dobro.Fujitsu-Siemens sa čijim sam zvukom imao najbolje iskustvo se više ne proizvodi,ako je verovati ITsvetu.Sa Sony-em se nisam dugo igrao a od Toshiba-e sam jedino 'rkao Satellite,vaistinu se dobro pokazao.Iz drugog ugla,mogao bi da ganjam prodavce ako mi i najmanja sitnica navedena u garanciji ne bi radila na MacBook-u.Apple softver relativno poznajem a i navikavanje mi ne bi bilo frka,kad sam mogao na Linux mogu i na Leopard.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back