О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi to pila nešto gazirano? Ili jela nešto što nadima? Ili jako brzo jela ili pila nešto? To su mogući uzroci, ako nije ništa od toga, a stanje potraje, traži uput za gastroenterologa.

Zašto ljudi spamuju? I toliko uživaju da nerviraju neistomišljenike? I posle sam ja babaroga kad pobrišem političke diskusije sa Sveta životinja... :aha:

Poslednja izmena:
Nemaju. S jedne strane esencijalne aminokiseline, minerali i vitamini iz mleka i žitarica a sa druge taurin i kofein iz biljke guarane i CO2, dodatni šećer, veštačke arome...

Jesti il' ne jesti, pitanje je sad...

To jeste, evo tri sastojka koja sam ja upamtila, a da su isti i u plazmi i u guarani:
Niacin, B (neki br. :/ ), vitamin C... ? :confused:

... o kucicima i macicima...

ne stvarno,nemam ni kuceta ni maceta,moracu da kupim npr ovo..
images

ili

http://3.***************/_vlFoSIKbMd4/SblbW3I0yOI/AAAAAAAAAI8/VCr01uTD5VA/s400/Basset+Hound.jpg

Odraz coveka je njegov ljubimac a ja ga nikad nisam imao zbog gluposti...

Pa usvajanje psa je, bar po meni, njabolja solucija. :) Ja htela da usvojimo nebrojeno mešanaca do sad, i moj Gizmo je bio usvojen iz ulaza, skoro pa ukrade prethodnim vlasnicima, koji nisu brinuli o njemu kako treba, ma prava ALF akcija, htela sam da usvojimo hrta isluženog trkača, onda jednog šetlandskog ovčara koji je dosadio vlasnicima... Ništa ovaj moj baksuz nije dao. :( Inače, mnogo je troškova ako hoćeš da ti pas bude zdrav i negovan, najlakše je kupiti ga. Imaš redovne vakcine, čišćenje od glista, tretman protiv buva i krpelja, hranu, troškove lečenja ako se razboli (a sa basetom recimo možeš 100% da računaš na očne i ušne infekcije) itd... I ko bi najviše radio s njim? Jel' gledaš The dog whisperer-a? Ne verujem jer je petkom i subotom uveče, ima tu korisnih saveta. Mada mogu i da se skinu sva 4 ciklusa preko neta. I molim te, nemoj zlatnog retrivera, već mi se želudac prevrće kad njih vidim, tek svaki treći vlasnički pas u gradu nije zlatni retriver. :roll:

Pa pazi,nikad nisam isao na ono da ako imaju svi,sto moram i ja...bitno je da mi se svidja,npr,retrivera najlakse mogu da uzmem jer moj direktor ima muzjaka a burazer zenku,ako uspem da ih spojim,dobijam stene :)

kao sto rekoh,pare nisu problem...onda Baset otpada a mnogo mi se svidja :) Razmisljam jos malo,pa cu da vidim...a tu seriju ne gledam,ne gledam tv ;)

@ lemi na granici mozda? :D xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back