Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.185
Ne znam da li da odvozam planiranih 70km za danas ili da kupim par piva, odem do vikendice i sedim malo u hladovini i brčkam noge u rečici.. hm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako moram na jbno punoletstvo veceras....

Nemaju. S jedne strane esencijalne aminokiseline, minerali i vitamini iz mleka i žitarica a sa druge taurin i kofein iz biljke guarane i CO2, dodatni šećer, veštačke arome...
Jesti il' ne jesti, pitanje je sad...
Ono prvo bi bio najbolji izbor, o'ma iza azila, ako mene pitaš. 
Ja htela da usvojimo nebrojeno mešanaca do sad, i moj Gizmo je bio usvojen iz ulaza, skoro pa ukrade prethodnim vlasnicima, koji nisu brinuli o njemu kako treba, ma prava ALF akcija, htela sam da usvojimo hrta isluženog trkača, onda jednog šetlandskog ovčara koji je dosadio vlasnicima... Ništa ovaj moj baksuz nije dao.
Inače, mnogo je troškova ako hoćeš da ti pas bude zdrav i negovan, najlakše je kupiti ga. Imaš redovne vakcine, čišćenje od glista, tretman protiv buva i krpelja, hranu, troškove lečenja ako se razboli (a sa basetom recimo možeš 100% da računaš na očne i ušne infekcije) itd... I ko bi najviše radio s njim? Jel' gledaš The dog whisperer-a? Ne verujem jer je petkom i subotom uveče, ima tu korisnih saveta. Mada mogu i da se skinu sva 4 ciklusa preko neta. I molim te, nemoj zlatnog retrivera, već mi se želudac prevrće kad njih vidim, tek svaki treći vlasnički pas u gradu nije zlatni retriver. 

Razmisljam jos malo,pa cu da vidim...a tu seriju ne gledam,ne gledam tv