Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Tako nekako,odem preko grane i ako prođem znači da radi.Kako se to isprobava pasos?
Da probas na nekom granicnom prelazu, m?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako nekako,odem preko grane i ako prođem znači da radi.Kako se to isprobava pasos?
Da probas na nekom granicnom prelazu, m?![]()
Tako nekako,odem preko grane i ako prođem znači da radi.![]()
Pa pazi,nikad nisam isao na ono da ako imaju svi,sto moram i ja...bitno je da mi se svidja,npr,retrivera najlakse mogu da uzmem jer moj direktor ima muzjaka a burazer zenku,ako uspem da ih spojim,dobijam stene
kao sto rekoh,pare nisu problem...onda Baset otpada a mnogo mi se svidjaRazmisljam jos malo,pa cu da vidim...a tu seriju ne gledam,ne gledam tv
@ lemi na granici mozda?xD
Osim ako ti Hrvatski graničar ne udari pečat na nekoj nasumičnoj stranici u pasošu, pa te zbunjeni Slovenac izdvoji i krene da broji stranice u pasošu jedno 4-5 puta, iako su manje-više prazne.. Ali šta možeš, njemu je dosadno i nije mu jasno zašto se taj jedan pečat skrio![]()
ih...ako ti imas 140kg, onda sam ja stao na 340.... ma j... muskarca bez pola tone![]()
Što kaže jedan mudar čovek (da nije, ne bi ga pustili da bude neurohirurg) "Muškarac bez stomak k'o Mercedes bez znak!"
Kolega?
Spava kao zaklan...
E jesmo mi Srbende stvarno jedinstveni u mnogo čemu na ovoj planeti! ceo svet za nekog ko spava kaže: Vidi spava k'o Anđeo! Ili Spava k'o beba...
Samo mi: SPAVA K'O ZAKLAN!!!!![]()