О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije bio muški deo familije,bio dečko sa ekipom.:rumenko:Mogu ga p**rat' kada je za mene jednog spremio šestoricu ortaka.:thumbdown:

Auuu, Lemi, zbog ČEGA (da ne kažem koga) ti nadrlja! :sad2: Baš gadna, gadna...

Bole, lepo se provedi. :cao:

Ćerka Bila Klintona je vegan i imaće vegansko posluženje na svadbi. :D Biće i vegetarijanskog, a biće i nešto malo organski gajene govedine, ali sve će biti bez glutena jer Čelsi boluje od celijakije. http://www.care2.com/causes/real-food/blog/here-comes-the-vegan-bride-and-its-chelsea-clinton/

A dodajem i ukidanje koride u španiji. :D http://www.care2.com/causes/animal-welfare/blog/historic-victory-spanish-region-bans-bullfighting/ Inače, to mi je još jači utisak, svojevremeno sam je gledala na TVE i plakala kao kiša a ovome sam i lično (istina mizerno, potpisujući peticiju i prosleđujući je na pravo mesto) doprinela.

Poslednja izmena:
Bole, to su onda tri prelepe devojke i dve prelepe žene! :rtfm:
:mrgreen:

Koje sve lekare treba da zovem, da zakazujem... :dash: Neurologija u KV, neurologija u KG, privatna ambulanta u kojoj rade dopler krvnih sudova vrata, vaskularna hirurgija u Nišu, ebote, da nisam nekoga zaboravila?! :eek: Aha, kozmetičarku, i ona mi se tu sasvim fino uklapa, neurološki pregled podrazumeva i grebanje tabana vrlo oštrim predmetom, ne znam samo kako ih još nijedan pacijent nije šutnuo zbog toga! :sad2:

supewtastatuwa1277.jpg

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Uf,greska,saznao sam,dve udate a jedna zaueta a dve slobodne:dash: :hahaha: i devojka od 26 godina za mene nije zena jer je mladja od mene ... :mrgreen:

Tastaturu sam video,smejao sam se pola sata :D :hahaha:

...razmisljam o necemu...nema veze,desi se...

Skoro sam se našao u nebranom grožđu zato što sam neudatu žensku osobu nazvao ženom samo zato što ima 31 godinu. I dugo sam pokušavao da se opravdam, ali sam na kraju priznao poraz i shvatio da to markiranje nikada neću shvatiti :P

A šta ćeš bole kad budeš imao 40, a neka žena 33? Da li će i tad biti devojka? :P

Ako su mladje od mene ,onda su devojke... zasad... za kasnije videcu,nisam jos bio stariji :mrgreen::hahaha: znam ja par njih koje su sa 18 imale muza i dvoje-troje dece pa nisu zene ( a sta su,bolje da precutim,verovatno ce neko da se uvredi... ;) ... I Nikola,sto se tice
Veseli_Ubica:
Skoro sam se našao u nebranom grožđu zato što sam neudatu žensku osobu nazvao ženom samo zato što ima 31 godinu. I dugo sam pokušavao da se opravdam, ali sam na kraju priznao poraz i shvatio da to markiranje nikada neću shvatiti
,ocigledno da ono sto sam ti pricao dugooooo,nije dospelo do tvog mozga... ;) :D:D:D

Skoro sam se našao u nebranom grožđu zato što sam neudatu žensku osobu nazvao ženom samo zato što ima 31 godinu. I dugo sam pokušavao da se opravdam, ali sam na kraju priznao poraz i shvatio da to markiranje nikada neću shvatiti :P

A šta ćeš bole kad budeš imao 40, a neka žena 33? Da li će i tad biti devojka? :P

Da, to je vrlo škakljiva tema... :mrgreen: Žene, bez obzira na godine, se za iste ne pitaju, kao ni za kg, to da znate! :rtfm: Ako same kažu, dobro i jeste, ako ćute... :whistling:

Podsetili ste me na jedan vic, pita mlađi frizer svog iskusnijeg kolegu kako dobija tako velike napojnice a ovaj mu objašnjava: Kad dođu u salon dočekam ih sa izvol'te, gospođo a kad završim frizuru, ispraćam ih sa izvol'te, gospođice!

Mama uskoro prelazi granicu, ako nije već, a meni kuća još u haosu. :dash: Ima da me smori za medalju! :roll:

Pa jeste, meni bio brat od tetke, nema net na lap topu, pa se uželeo fb, a meni bilo žao da ga teram, ustao od kompa tek kad sam počela glasno da se smejem Sergeju Trifunoviću u ulozi Gruje. :dash: Inače bih ja razmišljala o svemu i svačemu ovako, online. POSTALA SAM TETKA! :D Dobila sam bratanicu Irinu, danas idem u bonicu da obiđem snajku i rećiću joj da ne da da iznose bebu, tako se poništava ono imuniteta što izgradi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back