О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klasika, moj Bole. :aha: Loš tajming, ništa drugo.

Razmišljam o gomilčini obaveza za danas, koji slatkiš da napravim, kako će moje dete da "svari" činjenicu da joj je sestra od tetke jedna mala, slatka mulatkinja slatka kao mlečna čokolada (nije što je moja sestričina, dete je stvarno preslatko) i, što je još važnije, kako će Kiara da reaguje na Milicinu reakciju. A sve to kasno večeras.

Poslednja izmena:
Klasika, moj Bole. :aha: Loš tajming, ništa drugo.

Ocigledno... ali no dobro,videcemo... :)

A to ti je zet cne boje koze ili kako pa je dete mulatkinja?

Pa čim te to jede znači da nisi ravnodušan :) Možda se samo pretvaraš tako..

Pa sad... naravno da nisam ravnodusan,ne znam sto sam to napisao...nego sam se malo o'ladio,a ovo sto mi ona radi mi prija... :per: Moram dobro da provalim sta ona uopste hoce od mene... Ako hoce samo prijatelja,nece da moze ovaj put .. ;)

Pa čim te to jede znači da nisi ravnodušan :) Možda se samo pretvaraš tako..

HA! BUSTED! :zcepanje:

Ocigledno... ali no dobro,videcemo... :)

A to ti je zet cne boje koze ili kako pa je dete mulatkinja?

Ne, nemam zeta, nije uspeo pokušaj da nam on postane zet. Inače je crn kao... daljinski ili telefon, ako me razumeš, a Kiara je "pokupila" sve najbolje od moje sestre, ima baš lepu boju kože i kovrdžavu kosicu koju samo kikice mogu da ukrote, ma prava je lutkica! :zaljubljena:

Pa sad... naravno da nisam ravnodusan,ne znam sto sam to napisao...nego sam se malo o'ladio,a ovo sto mi ona radi mi prija... :per: Moram dobro da provalim sta ona uopste hoce od mene... Ako hoce samo prijatelja,nece da moze ovaj put .. ;)

Hoće pažnju, navikla je da je od tebe dobija i sad, kad je više nema, nedostaje joj. Sad nije bitno šta ona hoće od tebe, treba da proceniš šta TI hoćeš od nje/sa njom, jer ona trenutno ustvari i ne zna šta hoće. Ako si siguran da ti se i dalje sviđa baš, baš, go for it! :ok: Sad ti je šansa! (A ko je ona, nem' pojma, samo znam iz prve ruke kako radi ženski mozak. ;))

Hoće pažnju, navikla je da je od tebe dobija i sad, kad je više nema, nedostaje joj. Sad nije bitno šta ona hoće od tebe, treba da proceniš šta TI hoćeš od nje/sa njom, jer ona trenutno ustvari i ne zna šta hoće. Ako si siguran da ti se i dalje sviđa baš, baš, go for it! :ok: Sad ti je šansa! (A ko je ona, nem' pojma, samo znam iz prve ruke kako radi ženski mozak. ;))

:worth::worth::worth::klap::klap::klap: imas pice za ovo... :) Pogodila si u srz problema... A ja cu da razmislim sta cu da cinim... ;)
A ovo sa paznjom si 10000000% u pravu...

Kaca,malopre sam prosao pored tebe kod Zaduzbine,i usla u onaj market prekoputa Malog leskovca...dok sam skontao da si ti,vec si prosla pored mene a bilo mi glupo da se javljam kasno...a bio sam sa doticnom...

a ona hoce DRUGA,:confused: kao decko je ne zanimam... u zadnje vreme mi se ovo precesto desava ... :( Znam gde gresim ali nikako to da promenim...

Ono si znači ipak bio ti, mimoišli smo se negde oko knjižare ili sportske opreme i nisam bila sigurna... :eek: Au, crni sine, mene drma tetka Roza al' i ti si omatorio! :zcepanje:

Aco, znaš kako, jeste moguće donekle, ako startuješ sa nekim bez ikakvog "osećaja", ako od starta nema hemije, sve su šanse da tako i ostane. Ali ono u šta ne verujem, iz ličnog iskustva znam da je nemoguće, je neko iskreno prijateljstvo posle raskida.

Uh, kako me mrzi, mrzi me da živim ovih dana, i mislim da ću se samo overavati Guaranom koliko sam obaveza nagomilala. Počev od špricanja večeras. Sa kojim kasnim jer su nam stigli Makedonci. I susret je protekao skroz glatko, jednostavno su se igrale dve devojčice. :vatromet:

Ono si znači ipak bio ti, mimoišli smo se negde oko knjižare ili sportske opreme i nisam bila sigurna... :eek: Au, crni sine, mene drma tetka Roza al' i ti si omatorio! :zcepanje:

Aha,kod sportske opreme... Omatorio sam bas dosta...Stigle godine...A i zivot me bas ne mazi :( :D

...razmisljam o tome kad cu na odmor...treba mi bre...:neutral:

Idi sad, ako si planirao da putuješ negde, da ne poveruješ kako su jeftini predsezonski aranžmani u Grčkoj! :D (Ako rešiš da ideš, pa još preko Argusa-Guliver nudi njihove aranžmane, privatni smeštaj u Grčkoj je rizičan, sigurnije je otići u Blue travel.) Ja ove godine najverovatnije idem u banju ali sledeće definitivno u maju idem u Grčku ili opet u Tursku, nije gužva, nije prevruće, taman da skinem salo plivajući pred početak leta. :whistling:

Eto, sad i ja razmišljam o odmoru ali ovog tipa, putovanju negde. A treba da razmišljam o: sređivanju dvorišta, čišćenju predsoblja, raspremanju igračaka, organizovanja plastike za reciklažu i praznih tetrapaka zarad uštede prostora u kuhinji, dezinfekciji wc-a, brisanju prašine oko kompa... I, naravno, stavljanju šlaga na tortu. A mrrrrzzzziii meeee..... :aha:

Poslednja izmena:
:besna::histericna::kletva::dash: Proglašavam zvanično kapitulaciju pred smrdljivim ćebetom. Ćebe 6-m's m 0! :rida: Elem... Moj brat od tetke je, jel'te, kao svaki pristojan gastarbajter, kupio moćnu, masivnu, vremešnu mečku-dizelaša. (Ustvari, ide na naftu al' isto sr... ako mene pitate.) Uglavnom, imao je u gepeku neko ćebe za... piknik :per::zper::brus::gace: a pored njega je spakovao kanticu sa naftom. I ta kantica/balonče/whatever se prevrne, otvori i prospe se nafta po ćebetu. Potapali smo ga u benzin, ne bi li "klin klinom izbili" i ništa. Onda sam ga ja dva puta ostavljala po dan-dva potopljeno u vodu sa veeelikom količinom deterdženta za sudove i ništa, ocedi se i osuši i i dalje smrdi. Onda sam pokušala da ga perem u mašini na 40 stepeni, sa duplom količinom Persil gold plus i ništa. Ponovim postupak, i opet smrdi. I na kraju sam pokušala omekšivačem, dupla količina Ornela, drugog najmirišljavijeg omekšivača posle Lenora, i kad sam pre minut otvorila mašinu, ponovo me zapahnu miomirisi i... :aha: Ne mogu. Neću! :ljutko: Neka kupi novo, imaju lepa, karirana ćebad za 500 dinara u Tempu, baš prava za piknik! :zper:

Bezveznom režimu.'Vako,ako kao turista u drugoj zemlji možeš provesti 3 meseca,da li to znači da nakon tog perioda možeš na par dana svratiti u rodnu grudu i potom se vratiti nazad,isto kao turista?Kao što shvatate,osim uloge turiste zamisao je i šljakanje na crno(ne crnački rad,već rad na crno)...Da li je to izvodljivo(deo oko kazni ukoliko uhvate poslodavca i radnika znam,to preskočite)?

P.S.Ne raspitujem se za mene(trenutno).:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back