mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Klasika, moj Bole.
Loš tajming, ništa drugo.
Razmišljam o gomilčini obaveza za danas, koji slatkiš da napravim, kako će moje dete da "svari" činjenicu da joj je sestra od tetke jedna mala, slatka mulatkinja slatka kao mlečna čokolada (nije što je moja sestričina, dete je stvarno preslatko) i, što je još važnije, kako će Kiara da reaguje na Milicinu reakciju. A sve to kasno večeras.
Loš tajming, ništa drugo.Razmišljam o gomilčini obaveza za danas, koji slatkiš da napravim, kako će moje dete da "svari" činjenicu da joj je sestra od tetke jedna mala, slatka mulatkinja slatka kao mlečna čokolada (nije što je moja sestričina, dete je stvarno preslatko) i, što je još važnije, kako će Kiara da reaguje na Milicinu reakciju. A sve to kasno večeras.
Poslednja izmena:
Možda se samo pretvaraš tako..
Moram dobro da provalim sta ona uopste hoce od mene... Ako hoce samo prijatelja,nece da moze ovaj put .. 

Sad ti je šansa! (A ko je ona, nem' pojma, samo znam iz prve ruke kako radi ženski mozak. 

Mislim, valjda sam ga ubola. Mada, ako je baš mnogo zbunjena, možda se malo i nećka, idealno bi bilo da saznaš kad otprilike ovulira, tad je najranjivija. Dokazali naučnici.
Znam gde gresim ali nikako to da promenim...
Au, crni sine, mene drma tetka Roza al' i ti si omatorio! 

Proglašavam zvanično kapitulaciju pred smrdljivim ćebetom. Ćebe 6-m's m 0!
Elem... Moj brat od tetke je, jel'te, kao svaki pristojan gastarbajter, kupio moćnu, masivnu, vremešnu mečku-dizelaša. (Ustvari, ide na naftu al' isto sr... ako mene pitate.) Uglavnom, imao je u gepeku neko ćebe za... piknik 

a pored njega je spakovao kanticu sa naftom. I ta kantica/balonče/whatever se prevrne, otvori i prospe se nafta po ćebetu. Potapali smo ga u benzin, ne bi li "klin klinom izbili" i ništa. Onda sam ga ja dva puta ostavljala po dan-dva potopljeno u vodu sa veeelikom količinom deterdženta za sudove i ništa, ocedi se i osuši i i dalje smrdi. Onda sam pokušala da ga perem u mašini na 40 stepeni, sa duplom količinom Persil gold plus i ništa. Ponovim postupak, i opet smrdi. I na kraju sam pokušala omekšivačem, dupla količina Ornela, drugog najmirišljavijeg omekšivača posle Lenora, i kad sam pre minut otvorila mašinu, ponovo me zapahnu miomirisi i...
Neka kupi novo, imaju lepa, karirana ćebad za 500 dinara u Tempu, baš prava za piknik!