О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..o tome kakotreba da uradim plakar u sobi, a ovi majstori su mnogo skupi....zna li ko nekog ko ne dere?

...znam ja, dečko je iz bg ali radi i po Srbiji i super je majstor...PS. ostavljam ti br.mobilnog na pp, pozdrav...

topic:
...o tome kako je loš osećaj kad vas zamene sa nekim ko je pritom lošijim od vas...

Aha, zahladnelo je već u poređenju sa danas.

Pero, Saška je u pravu za šumarsku, samo što ni tamo više nemam vezu, teča-vd direktora mi je umro nedelju dana pre oca. :thumbdown:

Nigde mi se ne izlazi, ništa mi se ne radi, najradije bih se zabila u krevet i prespavala sve do sutra ujutru.

Našla mama pre neki dan neki moj sastav sa pismene iz srednje, bože, koji sam politikant i dramos.er bila! :zcepanje: Mada, profesor je zadržao većinu mojih vežbanki sa pismenih jer mu se sviđao moj stil pisanja, toliko sam vladala činjenicama i tako sam ih vešto prezentovala da sam na maturskom iz srpskog umesto trojke (što bi bilo realno jer sam se malo rasplinula i jedva posle uhvatila nit zbog digresija) dobila 5! :manikir: Valjda me to prošlo s godinama, mada i dalje umem da razvezem diskusiju na teme koje me pobagađju ovako ili onako, samo, Hebiga, sve je manje takvih tema... :aha:

Pelinkovac se hladi za večerašnju utakmicu.
drunk.gif

P.S.Osim Partizanove,očekujem i pobedu Madrida nad Panatinaikosem.
smiley_bowdown.gif

Čitajući sad o ovoj maloj "misici" :roll: pade mi na pamet nešto što mi je pričala rođaka koja radi u prodavnici obuće, nebitno kojoj. Elem, došao jedan tata, doneo čizme na reklamaciju, zapenio od besa, mogla je ćerka mezimica da mu slomi vrat kad su joj se slomile obe štikle istovremeno! Ona mora da ćuti ili povlađuje, mušterija je uvek u pravu... :roll: Kaže, malecka je kupila čizme za matursku ekskurziju u Grčkoj, navodno u njima već sutradan pošla u školu da se pohvali kome-već i eto ti tate da reklamira! Pokaže mi čizme, još joj gazde nisu dolazile da ih odnesu, pogledaju šta je to bilo... Ma vidi se da je tata ustvari odlomio štikle u napadu besa jer čizme tako jezivo asociraju na šipku, šetnju oko bandera i vrtenje tašnice... Lakovane, do ispod kolena, sa platformom i štiklama brat-bratu 12cm! :sad2: I tata se sad pita gde je zabrljao u vaspitavanju svoje mezimice al' kasno je za prevaspitavanje, malecka se izgleda već pustila u promet. :aha: Ali, opet, ko zna šta koga može da snađe, neću da budem PREstroga prema tuđoj deci.

:think:Dođoh sa sahrane! :pop3:Hvala Bogu,pa ne posećujem često Barutanu...Ali simptomatično je da svaki odlazak na to mesto izazove (blago je reći) zaprepašćenje!:eek: činjenicom da od svakog prethodnog odlaska konfiguracija groblja se menja drastično do imbecilnosti (što bi rek'o Radovan),tako čak da ne mogu da prepoznam deo gde sam zadnji put bio,a nisam mogao da verujem da i onaj predratni vodotoranj Fabrike Vagona može da bude tako blizu. Plašim se da na sledeću sahranu kada budem išao neće biti bliže da busom odem do Sirče,pa se "samo popnem" do Barutane...:sad2::amen:

Stvarno komšija,kažeš da ti fali posao...Zašto ne bi bio grobar(u svakom pogledu)?:lol:

:hahaha::cepanje::tongue2:Ni za živu glavu...tj. ni mrtav! :pop3:
P.S. E i ko nam pobrisa one postove od sinoć? Ti znaš da ništa ja loše ne mislim kada se zekimo oko fudbala i basketa...Niti se ljutim kada mi neko čačka Red Star... Ono š'o se sinoć zdogodilo na JNA je realna slika & prilika trenutnog stanja u našem fudbalu celokupnom (čitaj: državi! :eek:),a pri tom ne mislim na reprezentaciju!

Za brisanje je zadužena Silva, ona je naša "modla". (Ja ovom prilikom molim moderatorku da se ne ljuti, to je nadimak od milošte koji su dobile moderatorke sa Sveta životinja, a sve tri su mi na listi prijatelja, tako da stvarno nije u pitanju neko ruganje. :flert:)

Trebalo bi da budim dete al' se ne osećam sposobno da ustanem, a kamoli nju da ponesem od kreveta do noše i da joj ugrejem mleko i uključim TV, bojim se da bih se srušila negde sa sve njom u naručju.

P.S. E i ko nam pobrisa one postove od sinoć? Ti znaš da ništa ja loše ne mislim kada se zekimo oko fudbala i basketa...Niti se ljutim kada mi neko čačka Red Star... Ono š'o se sinoć zdogodilo na JNA je realna slika & prilika trenutnog stanja u našem fudbalu celokupnom (čitaj: državi! :eek:),a pri tom ne mislim na reprezentaciju!
Ne znam koje,baš sam malopre gledao temu oko utisaka dana i svi komentari kojih se sećam miruju.

Ne, MM, proveravala sam cerine postove i nije bilo nikakvih brisanja njegovih postova u ovom pdf-u, osim onih koje je on sam obrisao (zna u kojoj temi ;)).
Dakle, niko od supermoderatora ili administratora nije brisao njegove postove ovde.
Da li su obrisani postovi bili ostavljeni u ovom pdf-u?
Sačekaćemo da nam ceranv odgovori, pošto sada i mene interesuje o čemu se radi. :)

A mislim da sam pronašla zašto je došlo do zabune.
Diskusija je bila u temi Utisak dana, i još uvek stoji tamo na ovoj strani:
http://forum.krstarica.com/threads/193990&page=161

To je to? :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back