Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Problem je što ga nisam vid'o nego svako jutro k*nja po čemu stigne!ceranv(citat sa teme"upravo sada...."):Ako nemaš mačku ili mačora,slaba će ti vajda bidne od tog sporta. Kupi lepak za miševe,napravi krug od istog na nekom kartonu u krug stavi parčence sira ili slaninice,pa sve to postavi na put gde si ga uočio i ujutru sa svim tim kartonom baci ga u kantu!![]()

Kontam da je deo PDF-a KLJ?
Tema O svemu po malo, služi za chat.
Ne mogu da ga gledam i slušam kako se muči, oni se bukvalno unerede od straha, i malu i veliku, pa im ja onda prekraćujem muke. Ovo je bio treći i pretposlednji. Sad je ostalo još da na'vatam ženku, idu u paru. A kako se popeo-hrapava ti fasada na zgradi a o ventilaciji da i ne pričam! Nego, nešto razmišljam, da ipak probam onu humanu zamku sa konzervom i orahom, pa da odnessem Biliju da se zabavi...
mada sam jos mlad,ima vremena 
)...
mole se neki forumaši koji su ujedno i fb-ci da sebe ne predstavljaju kao mlade 
ovde je vreme sr*nje, neću da se preselim u KV daleko mi aerodrum 
miševa ima svugde , nemoj sad iza toga da mi se kriješ lepo si rekao ne znaš da uloviš miša kako bi ulovio zeca ili nešto veće
, čovek je onoliko mlad koliko se oseća mladim slažem se sa tim ali kad su u pitanju neke stvari kao npr. deca možemo ih rađati i u 40 ili 50 ali ne zdravu, verovatno kad im odemo na roditeljski učiteljica će misliti da smo im bake i deke... u tom kontekstu dragi drugari nismo mladi...
Razumem da ih možda privlači,ali kako staviti orah u konzervu?Msm na kom principu to funkcioniše ???