О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ceranv(citat sa teme"upravo sada...."):
Ako nemaš mačku ili mačora,slaba će ti vajda bidne od tog sporta. Kupi lepak za miševe,napravi krug od istog na nekom kartonu u krug stavi parčence sira ili slaninice,pa sve to postavi na put gde si ga uočio i ujutru sa svim tim kartonom baci ga u kantu! :D
Problem je što ga nisam vid'o nego svako jutro k*nja po čemu stigne!:kletva:

Ja sad ...Lepo...nego,sta je F-Odeljenje? :rumenko: Kontam da je deo PDF-a KLJ?

:klap: Tema O svemu po malo, služi za chat.

... čuh da ljudi mogu da prenesu više bolesti svojim ujedom nego što je to slučaj sa psima, pa mi frka...

Živa istina! Čovek je, uvređen zbog nedostatka autoriteta, svom psu za ujed uzvratio istom merom i jadni pas je kroz nedelju dana uginuo od sepse a bagri nije ništa bilo, čak mu nije ni oteklo mesto ujeda!

Problem je što ga nisam vid'o nego svako jutro k*nja po čemu stigne!:kletva:

Meni se jedan baš malopre zalepio, živa sam se pojela! :sad2: Ne mogu da ga gledam i slušam kako se muči, oni se bukvalno unerede od straha, i malu i veliku, pa im ja onda prekraćujem muke. Ovo je bio treći i pretposlednji. Sad je ostalo još da na'vatam ženku, idu u paru. A kako se popeo-hrapava ti fasada na zgradi a o ventilaciji da i ne pričam! Nego, nešto razmišljam, da ipak probam onu humanu zamku sa konzervom i orahom, pa da odnessem Biliju da se zabavi...

Meni se jedan baš malopre zalepio, živa sam se pojela! :sad2: Ne mogu da ga gledam i slušam kako se muči, oni se bukvalno unerede od straha, i malu i veliku, pa im ja onda prekraćujem muke. Ovo je bio treći i pretposlednji. Sad je ostalo još da na'vatam ženku, idu u paru. A kako se popeo-hrapava ti fasada na zgradi a o ventilaciji da i ne pričam! Nego, nešto razmišljam, da ipak probam onu humanu zamku sa konzervom i orahom, pa da odnessem Biliju da se zabavi...
Ja sam uradio ovu foru:

Opisala si šta ti je potrebno od materijala.Bio bi red da sada ispričaš kako to funkcioniše?I to za orah...Uzduž ili popreko? :think:

...nije valjda da nikad nisi hvatao miševe na orah, tako se najlakše uhvate jer im orah u ljusci miriše i privlači ih...

topic:
...o tome kako su najavljivali za ovu sedmicu temperaturte do 20 stepeni, vedro i sunčano, a ono šugavo vreme sa nekom sitnom kišom...bljak...

...nije valjda da nikad nisi hvatao miševe na orah, tako se najlakše uhvate jer im orah u ljusci miriše i privlači ih...

topic:
...o tome kako su najavljivali za ovu sedmicu temperaturte do 20 stepeni, vedro i sunčano, a ono šugavo vreme sa nekom sitnom kišom...bljak...

Nisam ni ja to radio...:( mada sam jos mlad,ima vremena :hahaha:
Boko,ovde jeste suncano,lepo...Lepo ti ja kazem da se preselis u KV :D

...o tome kako je zivot jedno veliko Sheise (Kaca,opet sam zaboravio kako se pise :mrgreen: )...

Nisam ni ja to radio...:( mada sam jos mlad,ima vremena :hahaha:
Boko,ovde jeste suncano,lepo...Lepo ti ja kazem da se preselis u KV :D

...o tome kako je zivot jedno veliko Sheise (Kaca,opet sam zaboravio kako se pise :mrgreen: )...

...hm :rtfm: mole se neki forumaši koji su ujedno i fb-ci da sebe ne predstavljaju kao mlade :mrgreen:, bole ako u tim godinama neznaš da uloviš miša (što je inače vrlo lako i prosto) je neću dalje komentarisati :zplez:

...:zplez: :plez: :P ovde je vreme sr*nje, neću da se preselim u KV daleko mi aerodrum :P...šta ću kad volim da letim :D...

topic:
...o njemu...

...hm :rtfm: mole se neki forumaši koji su ujedno i fb-ci da sebe ne predstavljaju kao mlade :mrgreen:, bole ako u tim godinama neznaš da uloviš miša (što je inače vrlo lako i prosto) je neću dalje komentarisati :zplez:

Ne znam ali nije ni bilo potrebe jer u mom kraju ih nema...sto se ocigledno ne moze reci za tvoj kraj... :p:D:D:D
A sto se mladosti tice,covek je mlad onoliko koliko se ocesa mladima tako da doticni kratko-osisani :D FB-ovac i jeste mlad...(ps.branim ga zato sto cu i ja uskoro u njegove godine... :hahaha:

.
bodzi:
.. ovde je vreme sr*nje, neću da se preselim u KV daleko mi aerodrum ...šta ću kad volim da letim ...

Aerodrom imas na 12 km od Kraljeva(blize nego tebi Surcin :p ) tako da nema razloga da se ne preselis...Elem,ako ima neki drugi razlog sto ostajes tamo... :per:

Ne znam ali nije ni bilo potrebe jer u mom kraju ih nema...sto se ocigledno ne moze reci za tvoj kraj... :p:D:D:D
A sto se mladosti tice,covek je mlad onoliko koliko se ocesa mladima tako da doticni kratko-osisani :D FB-ovac i jeste mlad...(ps.branim ga zato sto cu i ja uskoro u njegove godine... :hahaha:

.

Aerodrom imas na 12 km od Kraljeva(blize nego tebi Surcin :p ) tako da nema razloga da se ne preselis...Elem,ako ima neki drugi razlog sto ostajes tamo... :per:

...:mafijas: miševa ima svugde , nemoj sad iza toga da mi se kriješ lepo si rekao ne znaš da uloviš miša kako bi ulovio zeca ili nešto veće :zplez: :zplez: :zplez:...
...nisam ni sumnjala u vašu mušku solidarnost :zplez:...mladi ste ;) ko rosa u podne, ustvari mladi ste u odnosu na one od 60godina :P :) , čovek je onoliko mlad koliko se oseća mladim slažem se sa tim ali kad su u pitanju neke stvari kao npr. deca možemo ih rađati i u 40 ili 50 ali ne zdravu, verovatno kad im odemo na roditeljski učiteljica će misliti da smo im bake i deke... u tom kontekstu dragi drugari nismo mladi...:P
...:hahaha: :hahaha: pa bole imam problem sa tog aerodruma i niti sleću niti poleću avioni, bar ne u pravcu u kom ja letim :)...
...drugi razlog ne postoji, taj "razlog" na koji aludiraš ne živi ni u KV ni u BG već malo dalje severnije, al' dođe s vremena na vreme u KG :) ...

topic:
...o jednom čoveku koji je 11g. stariji od mene i koji je jako uspešan i uticajan u našoj zemlji, i koji je rešio kako mi je "jedna ptičica" šapnula da mi pomogne oko nekih stvari (a pritom me nije ni pitao dal' treba) mislim da ću biti vrlo srećna ako to uradi...

Ja sam ozbiljan za aerodrom(uskoro se ladjevci otvaraju za javni saobracaj pa si za 10 min u Bg-u... ;) )...

Zeceve lovim,al tek sto volim zecice... :per: :per: Mada su i tigrice :per::per: :D

Pa moram da se solidarisem naravno,svi mi bi zeleli da ostanemo mladi vecno,bar mozemo da mislimo o tome... :) Sto se tice dece,slazem se tobom (sto mi kaze kolega:zeni se na vreme da ne bi na sinovom ispracaju mislili da si mu deda :hahaha: )...

...topic... o parama koje nemam i koje mi fale... :(

...Bole: sasvim je ok da loviš tigrice i zečice kad ćeš ako ne sad :per: samo se vi solidarišite ali onaj kose već nema a i ti si na dobrom putu...:zplez:
...Mum: dok oni otvore Lađevce ja ću da ostarim :)...
...Ceranv: pa vrlo je jednostavan princip on ćapi orah a konzerva ćapi njega :)...

topic:
...razmišljam o ovom lepom i sunčanom danu i brigama...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back