kosa_u_svim_bojama_duge
Domaćin
- Poruka
- 3.187
da li bole sigurno dolazi sutra da mi ponese cizme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jer trezan to necu uraditi jos bar 200 godina.....o tome kakotreba da uradim plakar u sobi, a ovi majstori su mnogo skupi....zna li ko nekog ko ne dere?

Mada, profesor je zadržao većinu mojih vežbanki sa pismenih jer mu se sviđao moj stil pisanja, toliko sam vladala činjenicama i tako sam ih vešto prezentovala da sam na maturskom iz srpskog umesto trojke (što bi bilo realno jer sam se malo rasplinula i jedva posle uhvatila nit zbog digresija) dobila 5!
Valjda me to prošlo s godinama, mada i dalje umem da razvezem diskusiju na teme koje me pobagađju ovako ili onako, samo, Hebiga, sve je manje takvih tema... 
I tata se sad pita gde je zabrljao u vaspitavanju svoje mezimice al' kasno je za prevaspitavanje, malecka se izgleda već pustila u promet.
Ali, opet, ko zna šta koga može da snađe, neću da budem PREstroga prema tuđoj deci.
Dođoh sa sahrane!
Hvala Bogu,pa ne posećujem često Barutanu...Ali simptomatično je da svaki odlazak na to mesto izazove (blago je reći) zaprepašćenje!
činjenicom da od svakog prethodnog odlaska konfiguracija groblja se menja drastično do imbecilnosti (što bi rek'o Radovan),tako čak da ne mogu da prepoznam deo gde sam zadnji put bio,a nisam mogao da verujem da i onaj predratni vodotoranj Fabrike Vagona može da bude tako blizu. Plašim se da na sledeću sahranu kada budem išao neće biti bliže da busom odem do Sirče,pa se "samo popnem" do Barutane...

Što kaže moj komšija Arap kad su ga pitali (pošto sad radi kao gorbar na starom groblju) ima li tu još mesta, "Samo još uspravno da ih pobadamo!"
Umirucka narod!Što kaže moj komšija Arap kad su ga pitali (pošto sad radi kao gorbar na starom groblju) ima li tu još mesta, "Samo još uspravno da ih pobadamo!"

Stvarno komšija,kažeš da ti fali posao...Zašto ne bi bio grobar(u svakom pogledu)?![]()

Ni za živu glavu...tj. ni mrtav! 
),a pri tom ne mislim na reprezentaciju!
)Ne znam koje,baš sam malopre gledao temu oko utisaka dana i svi komentari kojih se sećam miruju.P.S. E i ko nam pobrisa one postove od sinoć? Ti znaš da ništa ja loše ne mislim kada se zekimo oko fudbala i basketa...Niti se ljutim kada mi neko čačka Red Star... Ono š'o se sinoć zdogodilo na JNA je realna slika & prilika trenutnog stanja u našem fudbalu celokupnom (čitaj: državi!),a pri tom ne mislim na reprezentaciju!

Hahahaha...E koji sam ja mamlaz i mazdrman! Ne mogu da verujem da sam toliko ćorav! Pio nisam ništa,mislim da nisam skren'o (a možda i jesam
)...Da,da...Stvar je potpuno jasna i Svi troje ste u pravu i komšija i ćaka i dama...Dragi prijatelji