О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nejasni su mi ljudi koji misle da je bogatstvo živeti u čaršiji...:dash:

Pridružujem se komšija tvojim nejasnoćama...:dash:

Ali simptomatično je to da, iz što su gore zabiti, to je bliže centru željena gajba. Moji baba i deda, bog da im dušu prosti, kupili kuću u Cara Dušana! U poređenju sa šiiirom okolinom Nevesinja i užom okolinom Glamoča... :zcepanje:

:think: Kako da pošaljem ovo moje derište na spavanje? :confused:

Poslednja izmena:
Ovih dana ne prođe dan (čak i bez susreta) da mi ne padne na pamet onaj cigančić što peva ispred pošte i Inteze a retko kad ga viđam makar i u nekoj tanjoj jaknici. A ima fantastičan glas. Baš me interesuje jesu li ga roditelji prodali ili ga sami izrabljuju, tek, ne vidim na njemu ni traga od tih silnih para koje zaradi svakodnevno.

Ovih dana ne prođe dan (čak i bez susreta) da mi ne padne na pamet onaj cigančić što peva ispred pošte i Inteze a retko kad ga viđam makar i u nekoj tanjoj jaknici. A ima fantastičan glas. Baš me interesuje jesu li ga roditelji prodali ili ga sami izrabljuju, tek, ne vidim na njemu ni traga od tih silnih para koje zaradi svakodnevno.

prodat je...ali mali stvarno super peva...a ako ti padne na pamet da mu das kes nemoj bolje mu kupi klopu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back