blueangelic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.946
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno...To i jeste normalan red stvari! Neka su nam deca živa i zdrava i hvala Bogu da ima neko i da brine za i zbog njih...razmisljam......hoce dete za Australiju na tri nedelje.....posla zahtev za vizu....ako, ako, kazem ja, idi dete....a ovamo mislim, razmisljam....![]()
Pridružujem se komšija tvojim nejasnoćama...Nejasni su mi ljudi koji misle da je bogatstvo živeti u čaršiji...![]()

Za početak probaj pešaka,a ako je dalje ondaK BUS-om...kako otići sa jednom osobom negde....![]()

Za početak probaj pešaka,a ako je dalje ondaK BUS-om...![]()

...I da obojiš!prevozno sredstvo ima,problem je naći izgovor za neke osobe,treba ti crtam...![]()

Hahahahaha...Ako će se vređamo i tebi su klempave uši!plavušooooo![]()

Nejasni su mi ljudi koji misle da je bogatstvo živeti u čaršiji...![]()
Pridružujem se komšija tvojim nejasnoćama...![]()
Kako da pošaljem ovo moje derište na spavanje?
Trebalo bi mi par komada... Mislim, par stabala.
Ustvari, kako da rodim pare psetu za granule, onda, za spanać danas za ručak... 
Ovih dana ne prođe dan (čak i bez susreta) da mi ne padne na pamet onaj cigančić što peva ispred pošte i Inteze a retko kad ga viđam makar i u nekoj tanjoj jaknici. A ima fantastičan glas. Baš me interesuje jesu li ga roditelji prodali ili ga sami izrabljuju, tek, ne vidim na njemu ni traga od tih silnih para koje zaradi svakodnevno.