О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako da uzmem predmet koji me čeka i pripremim ponudu, kada je to preobiman posao, a ja nisam dovoljno skoncentrisana?!

Za koncentraciju, draga "modlice", probaj magnezijum ili ginko, pomažu i jedno i drugo.

Škola izgleda s**nje al' par stotina metara ispod je vr'!:super:

Bar neki utisci su ti pozitivni. :super:

...o tome da me i dalje boli noga, da li će prestati do ponedeljka illi ću kompletan budžet za KG morati da spiskam na taxi, o lekovima protiv anemije koji koštaju preko 1000 dinara mesečno i mužu-stipsi koji očekuje da za 500kinti dnevno dobije i ručak i salatu i veliki izbor čajeva i čistu kuću i veš i zdravu ženu... :histericna: E pa nema! :rtfm:

I o tome da nemam pojma ko je kuvar koji mi je uputio friendship request. :rumenko: Mis'im, ne znam, možda sam mu neki put dala koristan savet oko kućnog ljubimca ili mu se svidela neka moja ideja iz kuhinje ili... :rumenka: ali stvarno mi ne deluje poznato.

Ima jedan ultra gadan utisak al' nije za javnu diskusiju,rizikovao bih da popijem bananu.:confused:E da,super je i što ima zapadnjaka iz Požege i dosta čačanskih opština,biće zezanja.:super:

Sreća, sreća, radost... :mrgreen:

Što je gaaaadnaaa Revita sa gvožđem... :bljak:

Kulaža, baneš na pf, izvređaš sve redom a onda bi da tražiš društvo za svirku?! E pa neće da može! :ljutko: Inače jako cenim Santanu i to mi je the ultimate wanna go this year ali je neizvodljivo. Pokušaj na temi Dešavanja ako te ne iznapušavaju tamo, takođe zbog one prozivke apropo kocke.

P.S. Što tebe interesuje ova ovde gomila no-life-ra?! ;) Šalim se, samo malo poradi na attitude. Prijateljski savet.

Poslednja izmena:
to je smajli koji nije smajli...tj ne smeje se..to je tuzic....
hocu u tetovo ili novi sad...ili....

:aha: Razumem te potpuno... I ja sam oko Trainspotting-a bila zaljubljena u Juana Mekgregora. ;) Mada, ti imaš mnogo veće šanse da nešto stvarno i postogneš. Nego, što nisi u NS, zar nisi već imala karte?!

Kako da lupove(da,dobro sam napisao)kreirane i stavljene na MIDI kanal prebacim u WAV format?:dash:
Haaa,provalio sam!
pirate.smiley.captain.wink.gif
Živeo Ableton i njegovi proizvodi!:pivce:

Za koncentraciju, draga "modlice", probaj magnezijum ili ginko, pomažu i jedno i drugo.

Hvala na savetu, mimi's mom.
Moja dekoncentrisanost ove nedelje je posledica lošeg sna u kontinuitetu. No, i to će proći... ;)
Ti si nešto povredila nogu? Kako ti je sada?

Razmišljam... Razmišljam... Ma, ne razmišljam trenutno ni o čemu posebno. Samo uživam u petku popodne i poimanju činjenice da predstoji vikend.

Hvala na savetu, mimi's mom.
Moja dekoncentrisanost ove nedelje je posledica lošeg sna u kontinuitetu. No, i to će proći... ;)
Ti si nešto povredila nogu? Kako ti je sada?

Razmišljam... Razmišljam... Ma, ne razmišljam trenutno ni o čemu posebno. Samo uživam u petku popodne i poimanju činjenice da predstoji vikend.

Ej, jel znaš šta je odlično za spavanje? Tetrazepam MIP i Ksalol, zaspiš pre nego što ti glava padne na jastuk! ;) A moja noga... Evo, baš sad imam osećaj kao da se u jednom delu zgloba vrti užarena burgija... Ogroman broj obrtaja u minutu je u pitanju. :sad2: Ali kao se poboljšava polako... :roll:

Upravo je počela da pada kiša a ja nisam unela sve igračke iz dvorišta. E pa da ne izlazim sad!

Ali ni Tetrazepam ni Ksalol nisu za spavanje, jedan sam popila zbog noge a drugi zato što je komšiji došao prijatelj i mnogo vole da sede i galame u dvorištu, da se ne bih iznervirala, a i dalje sam se periodično budila i pokrivala dete. Samo sam ujutru bila odmornija. ;)

A nogu sam iskrenula, na snimku izgleda normalno, samo sam nagnječila meko tkivo valjda, ali ovako gadno je bilo samo još u prvom osnovne, kad sam je uganula.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back