blueangelic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.946
mogla bih večeras malo da izađem,nisam baš odavno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da uzmem predmet koji me čeka i pripremim ponudu, kada je to preobiman posao, a ja nisam dovoljno skoncentrisana?!
Škola izgleda s**nje al' par stotina metara ispod je vr'!![]()

E pa nema!
Mis'im, ne znam, možda sam mu neki put dala koristan savet oko kućnog ljubimca ili mu se svidela neka moja ideja iz kuhinje ili...
ali stvarno mi ne deluje poznato.Ima jedan ultra gadan utisak al' nije za javnu diskusiju,rizikovao bih da popijem bananu.Bar neki utisci su ti pozitivni.![]()

Ima jedan ultra gadan utisak al' nije za javnu diskusiju,rizikovao bih da popijem bananu.E da,super je i što ima zapadnjaka iz Požege i dosta čačanskih opština,biće zezanja.
![]()

Inače jako cenim Santanu i to mi je the ultimate wanna go this year ali je neizvodljivo. Pokušaj na temi Dešavanja ako te ne iznapušavaju tamo, takođe zbog one prozivke apropo kocke.o svemu :'(
ako se ne varam? Spit it out!
to je smajli koji nije smajli...tj ne smeje se..to je tuzic....
hocu u tetovo ili novi sad...ili....
Razumem te potpuno... I ja sam oko Trainspotting-a bila zaljubljena u Juana Mekgregora.
hbg...Haaa,provalio sam!Kako da lupove(da,dobro sam napisao)kreirane i stavljene na MIDI kanal prebacim u WAV format?![]()

Dobro, ako je komplikovano...
Za koncentraciju, draga "modlice", probaj magnezijum ili ginko, pomažu i jedno i drugo.

o jednoj osobi,šta i kako večeras....![]()
Pa nisi više mala...

Hvala na savetu, mimi's mom.
Moja dekoncentrisanost ove nedelje je posledica lošeg sna u kontinuitetu. No, i to će proći...
Ti si nešto povredila nogu? Kako ti je sada?
Razmišljam... Razmišljam... Ma, ne razmišljam trenutno ni o čemu posebno. Samo uživam u petku popodne i poimanju činjenice da predstoji vikend.
Ali kao se poboljšava polako... Lepo smo ti rekli da ideš kod Pera.A moja noga... Evo, baš sad imam osećaj kao da se u jednom delu zgloba vrti užarena burgija... Ogroman broj obrtaja u minutu je u pitanju.Ali kao se poboljšava polako...
![]()